Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x oraz 7/8.x/10
Pocket PC z telefonem - ogólnie (WM Professional/WP6.x)
HTC
Hermes
Automatyczne połączenie
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
Automatyczne połączenie
5 Odpowiedzi
1085 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
kamiljaw
16
Automatyczne połączenie
«
dnia:
Październik 05, 2008, 02:43:08 »
Kombinuje już od kilku godzin i wykombinować nie mogę.Chciałbym by po ponownym włączeniu komputera Bluetooth włączał się automatycznie i w programie BlueSoleil był już wykryty mój PDA(jak włączę Bluetooth oczywiście)ponieważ nie chce ciągle komuś przy komputerze przerywać by tylko podłączyć się do internetu przez Bluetooth który już mam zoptymalizowany do działania z internetem.Za pomoc serdeczne dzięki
kamiljaw
16
Odp: Automatyczne połączenie
«
Odpowiedź #1 dnia:
Październik 05, 2008, 13:01:34 »
Oj widzę,że inni też mają problem tak jak i ja...mam nadzieję,że w końcu ktoś odpowie na to pytanie bo jest dla mnie bardzo ważne
maniekasus
1672
«
Odpowiedź #2 dnia:
Październik 05, 2008, 13:19:26 »
jak dla mnie to chyba sie nie da prze BlueSoleil
Przez AS o ile pamiętam mógłbyś takie coś zrobić (już dawno nie korzystałem z bluetooth), wystarczy z poziomu pocketa połączyć się z AS prze bluetooth, na kompie po pierwszym sparowaniu, później nie trzeba nic wciskać
mpx200 > a925 > Hermes > G900 > p552 > Kaiser > Universal > Flame > Omnia > G1 > i8510.......> Galaxy S III
kamiljaw
16
«
Odpowiedź #3 dnia:
Październik 05, 2008, 15:04:45 »
No właśnie jest tak,że muszę po podłączeniu Bluetooth do kompa włączyć Blue Soleil i tam dopiero wykrywanie sprzętu bo inaczej Bluetooth w PDA nie widzi komputera.Nie chodzi mi całkowicie o to by łączyć się przez akurat ten program.Może być inny który posiada taką opcję
maniekasus
1672
«
Odpowiedź #4 dnia:
Październik 05, 2008, 15:07:25 »
hm, jeśli w blue soleil masz sparowanego Hermesa (wystarczy raz) to później juz z poziomu pocketa wchodzisz do AS, wybierasz "Połączenie bluetooth" i nic na kompie nie trzeba akceptować/wykrywać ...
mpx200 > a925 > Hermes > G900 > p552 > Kaiser > Universal > Flame > Omnia > G1 > i8510.......> Galaxy S III
LeNDo69
84
«
Odpowiedź #5 dnia:
Październik 06, 2008, 15:14:25 »
czesto gesto jesli masz bluesoleila zainstalowanego to zaden inny program korzystajacy z BT nie wykrywa ZADNEGO telefonu!
wiem po sobie bo troche sie ich nasprawdzalem.. trzeba go wywalic i zainstalowac sterowniki bezposrednio pod winde. a jak to zrobisz to zapewne i as zacznie dzialac
SPV M3100 ->> HTC DIAMOND (i juz zaczynam zalowac tej cudownej klawiatury i baterii
)
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »