[UPDATE] Kuchnia POLOKa 1.0 -

• 161 Odpowiedzi
  • 32564 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline emes71

• 684
  • Sprzęt: Zire71 Treo 650  BB Storm2 BB Bold
Odp: [NOWOŚĆ] Kuchnia POLOKa 2.0 - post nr 98 !!!
« Odpowiedź #150 dnia: Październik 30, 2007, 23:01:53 »
O kurde , faktycznie , przepraszam za pomyłkę

*

Offline Norbe

• **
  • 102
  • Sprzęt: HTC Tytn, Ipaq1915
« Odpowiedź #151 dnia: Październik 31, 2007, 15:30:43 »
To w takim razie co daje touchFlo do hermesa?

*

Offline qsqa

• 2086
    • KLIKNIJ JEŻELI CHCESZ ŻEBY POWSTAWAŁY NOWE ROMY PL
  • Sprzęt: HD2, Touch Pro 2, Iphone 3G 8GB,
« Odpowiedź #152 dnia: Październik 31, 2007, 17:44:46 »
To w takim razie co daje touchFlo do hermesa?

To tylko namiastka prawdziwego TouchFlo - aplikacja napisana bodajże w Flashu czy czyms takim. Ale faktycznie z tym i klawiatiurą Touch i HTC Album Hermes działa "prawie" tak samo jak Touch.

*

Offline qsqa

• 2086
    • KLIKNIJ JEŻELI CHCESZ ŻEBY POWSTAWAŁY NOWE ROMY PL
  • Sprzęt: HD2, Touch Pro 2, Iphone 3G 8GB,
« Odpowiedź #153 dnia: Październik 31, 2007, 21:39:07 »
Update POLOKa wrzuce jednak jutro - sorki ale dzisiaj jadę na GPRS i wrzutka 50 MB mija się z sensem

*

Offline luqasss

• 423
  • Sprzęt: HTC TOUCH PRO 2
« Odpowiedź #154 dnia: Listopad 01, 2007, 22:28:42 »
Witam .... jestem tu nowy ... i zawziecie czytam non stop forum ... testuje szukam ... dosłownie od rana do wieczora aż gały wychodzą mam pytanie (właściwie do qsqa:

Czy update "kuchni" , i pożniejsze updat-y wrzucacie jak leci watek ?? Czy miejscem do tego celu przeznaczonym jest post #98 ??

ps.

I jeszcze jedno ... chyba o ile mnie wzrok nie myli  pBar nie został zastąpiony na nowszy ... chyba ze jednak nie mam racji to szacun
SE P910i >> HTC Hermes >> HTC Kaiser >> HTC Raphael >> HTC Rhodium

ROM:  ¯`·.¸¸.- Energy -.¸¸.·´¯
RADIO: 4.49.25.77

*

Offline yaro78

• **
  • 116
  • Sprzęt: HERM300 WM6 Shaps Radio 1.50.00; IPL1.04/SPL2.1 Olipro
« Odpowiedź #155 dnia: Listopad 01, 2007, 22:29:05 »
Hej
Właśnie próbuję sobie ROM TNT tak jak jeden z kolegów tutaj. Wiem, że nowa wersja wersja kuchni ma bazować na tym samym Romie. Muszę powiedzieć, że jak nasz guru QSQA zrobi wersję PL to będzie to ROM nie do wyj....nia. W tym TNT nie działa chyba na razie tylko button 5. Poza tym mega szybki w porównaniu z pierwszą wersją Poloka. Widać to w ogólnej pracy systemu.
Poza tym spróbowałem SPB POCKTET PLUS powiem wam, chyba HTC HOME się nie umywa, różnica jest tylko taka, że HTC jest za free a SPB niestety tylko TRIAL. Jest jeszcze fajna aplikacja do robienia REDIAL - fajna rzecz. Spróujcie tego i powiedzcie jak to się spisuje może warto dodać w nowej wersji:
http://www.pocketmax.net/_d/redial.arm.cab
Jeśli chodzi o SPB ma niezłą przyszłość, już teraz jest na prawdę sporo fajnych wtyczek i Pocket przypomina pulpit PC. Chyba, że HTC HOME na prawdę się zepnie i coś zrobi.
Link do SPB tutaj (P.S. łatwo go zcrackować ale nie podaję tutaj piratów, żeby nie było...):
http://www.spbsoftwarehouse.com/products/pocketplus/?pl

Pzdr
YARO
« Ostatnia zmiana: Listopad 01, 2007, 23:03:21 wysłana przez yaro78 »

*

Offline emes71

• 684
  • Sprzęt: Zire71 Treo 650  BB Storm2 BB Bold
« Odpowiedź #156 dnia: Listopad 01, 2007, 22:37:06 »
Witam .... jestem tu nowy ... i zawziecie czytam non stop forum ... testuje szukam ... dosłownie od rana do wieczora aż gały wychodzą mam pytanie (właściwie do qsqa:

Czy update "kuchni" , i pożniejsze updat-y wrzucacie jak leci watek ?? Czy miejscem do tego celu przeznaczonym jest post #98 ??

ps.

I jeszcze jedno ... chyba o ile mnie wzrok nie myli  pBar nie został zastąpiony na nowszy ... chyba ze jednak nie mam racji to szacun
Nowy pBar będzie w następnej wersji . Tu masz oempacka z nową wersją , wypakuj go do folderu oem
http://pdaclub.pl/forum/index.php?action=dlattach;topic=80013.0;attach=2386

*

Offline luqasss

• 423
« Odpowiedź #157 dnia: Listopad 01, 2007, 22:41:51 »
Nowy pBar będzie w następnej wersji . Tu masz oempacka z nową wersją , wypakuj go do folderu oem
http://pdaclub.pl/forum/index.php?action=dlattach;topic=80013.0;attach=2386

Przed wczoraj juz to zrobiłem ale dzieki :) Przypasiła mi ta wersja pBara dlatego wspomniale ...

A co z moim pierwszym pytaniem ?? "Nowości" po aktualizacji beda umieszczane  w poście #98 czy gdzieś dalej ??

*

Offline kleo_marcin

• *
  • 68
    • strona firmowa
  • Sprzęt: herm300
« Odpowiedź #158 dnia: Listopad 01, 2007, 23:08:40 »
Hej
Właśnie próbuję sobie ROM TNT tak jak jeden z kolegów tutaj. Wiem, że nowa wersja wersja kuchni ma bazować na tym samym Romie. Muszę powiedzieć, że jak nasz guru QSQA zrobi wersję PL to będzie to ROM nie do wyj....nia. W tym TNT nie działa chyba na razie tylko button 5. Poza tym mega szybki w porównaniu z pierwszą wersją Poloka. Widać to w ogólnej pracy systemu.
Poza tym spróbowałem SPB POCKTET PLUS powiem wam, chyba HTC HOME się nie umywa, różnica jest tylko taka, że HTC jest za free a SPB niestety tylko TRIAL. Jest jeszcze fajna aplikacja do robienia REDIAL - fajna rzecz. Spróujcie tego i powiedzcie jak to się spisuje może warto dodać w nowej wersji:
http://www.pocketmax.net/_d/redial.arm.cab
Jeśli chodzi o SPB ma niezłą przyszłość, już teraz jest na prawdę sporo fajnych wtyczek i Pocket przypomina pulpit PC. Chyba, że HTC HOME na prawdę się zepnie i coś zrobi.
Link do SPB tutaj (P.S. łatwo go zcrackować ale nie podaję tutaj piratów, żeby nie było...):
http://www.spbsoftwarehouse.com/products/pocketplus/?pl

Pzdr
YARO
Przyłączę się do tej opini odnośnie SPB.
Sam używam SPB POCKET PLUS + SUITE i muszę powiezieć, że to jest to co "tygrysku lubią najbardziej" HTC HOME się chowa nie mówiąc o Callfirewall

*

Offline luqasss

• 423
« Odpowiedź #159 dnia: Listopad 01, 2007, 23:29:23 »
I ja przyłączam sie do was chłopaki .... co prawda po dłuzszym uzytkowaniu moze troszke ramu zjesc ... ale da się wytrzymać ... funkcjonalnością ten programik nadrabia  POLECAM go innym

*

Offline snowrider

• 1357
« Odpowiedź #160 dnia: Listopad 01, 2007, 23:31:38 »
QSQA QSQA

dzień się kończy a uploadu jak nie było tak nie ma

czekam na nową kuchnie z niecierpliwością.  :grin:

*

Offline yaro78

• **
  • 116
  • Sprzęt: HERM300 WM6 Shaps Radio 1.50.00; IPL1.04/SPL2.1 Olipro
Odp: [UPDATE] Kuchnia POLOKa 2.0 - post nr 161 !!!
« Odpowiedź #161 dnia: Listopad 03, 2007, 17:49:58 »
Ciężko zrobić zrzut akurat w tym momencie.
Jak jest wybrany numer rozmówcy czy kontaktu i wciśniemy przycisk ROZMOWA w telefonie na ekranie, wtedy telefon zaczyna wybierać numer i w tym właśnie momencie podczas połączenia telefonicznego przyciski na dialpadzie pokazują krzaki. Na pewno jest to przycisk NOTATKA widoczny tylko podczas rozmowy. Drugi to chyba połączenie video, ale nie jestem pewien.
Potem: klikając w baterię wchodzimy do właściwości ZASILANIE i tam mamy opcje wyłączenia ekranu i podświetlania na wskaźniku baterii przebijają jakieś elementy tekstu nie wiem co to jest bo widać dosłownie po kilka pikseli, ale widać, że coś tam jest.

Pozdrawiam
Yaro