0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: spvm3100 w Październik 27, 2007, 20:15:39pytanie!! może głupie ale próbowałem już kilka razy i nie udało mi sie osiągnąć własciwego efektu.gdzie mam wkleić własne dźwięki .wave żeby można je było ustawić jako dzwonki, wcześniej kopiowałem je do Applications Data. w sounds.jak próbowałem je wkleić do OEM to nie widać ich było na liście.pewnie coś popaprałem więc proszę o wskazówke.Nie jest tak prosto - musisz tak naprawdę zrobić OEMPacka z prawidłowo napisanym initflashfiles.txtNajlepiej podeślij mi na priva swoje dźwięki a ja zrobię OEMPacka
pytanie!! może głupie ale próbowałem już kilka razy i nie udało mi sie osiągnąć własciwego efektu.gdzie mam wkleić własne dźwięki .wave żeby można je było ustawić jako dzwonki, wcześniej kopiowałem je do Applications Data. w sounds.jak próbowałem je wkleić do OEM to nie widać ich było na liście.pewnie coś popaprałem więc proszę o wskazówke.
Cytat: kleo_marcin w Październik 26, 2007, 21:11:25witamKuchnia nie do końca spolszczona (np. DIALER, comm menager), pozostało parę znaczków chińskich w dialerze zostawiłem chińskie znaczki bo są akurat na bitmapie przycisku video a na edycji grafiki nie za bardzo się znam A w którym miejscu comm managera pozostały jeszcze krzaczki ?
witamKuchnia nie do końca spolszczona (np. DIALER, comm menager), pozostało parę znaczków chińskich
no i znowu coś active sync via BT przestał po pewnym czasie odnajdywać połączenie z PC mimo, że nic nie było zmieniane.
Zamierzam zrobić update w ten piątek - chcę zobaczyć czy coś jeszcze nie wyskoczy z błędówKrzaczki w przycisku wideorozmowa - też już usunięte Dzięki za spolszczenie Battery Status
Cytat: qsqa w Październik 29, 2007, 12:37:54Zamierzam zrobić update w ten piątek - chcę zobaczyć czy coś jeszcze nie wyskoczy z błędówKrzaczki w przycisku wideorozmowa - też już usunięte Dzięki za spolszczenie Battery Status Możesz zdradzić jak zrobić porządek ze smartdialing ? Bo mnie szlaczek trafia , a nie mam teraz czasu na zmianę romu
2. Gdy klikam odpowiedz, odrazu zjezdza nizej ze nie widac do kogo pisze sms (mam 2 dziewczyny-uciążliwe:), i musze podjezdzac wyzej patrzac czy napewno dobrze wybrałem
wgrałem od nowa i AS via BT znowu działa.MMS wybrałem tą starszą wersje i też działają.sprawdze jeszcze tylko załączniki z maila jak mi się poczta sciągnie.oki, nadal się nie otwierają załącznik z maila!!!!!!!
Jutro wieczorem wrzucę update z poprawionymi błędami plus nowe OEMPacki:- HTC Album- TouchFlo- Touch Keyboard- Touch T9- Battery Status wersja polska- SIM Manager 6.31- HTC EndKey plus parę innych
Tak to tylko w Erze
Cytat: qsqa w Październik 30, 2007, 20:16:19Tak to tylko w Erze Złośliwa bestia Jeszcze jedna rzecz w kwestii oempacków , TodayAgenda już w wersji officialhttp://tiews.info/content/software/todayagenda/download/TodayAgenda_1.0.zipi Pocket Rar w wersji 3.71http://www.rarlab.com/rar/wrar371pl.exe
Nie zrozumiałem złośliwości , proszę o wytłumaczenieJeśli chodzi o to że nie wrzuciłem caba , tylko instalator , to już poprawiamhttp://www.sendspace.com/file/sq6ca5