Witam po kilkudniowej przerwie

Mam garść dobrych wiadomości

Oto jedna z nich, udało mi się znaleźć plik-winowajcę który powodował problem z odbieraniem rozmów przychodzących

Więc jak na razie po za tym rażącym błędem innych brak w romie. Wobec powyższego, finalna wersja WM6 PL na podstawie WM6_Vanilla by Dutty zbliża się do daty premiery (jak na razie bliżej nie okreslona

)
Udało mi się międzyczasie zrobić coś i zmusić klawiaturkę sprzętową do współpracy z "ogoniastymi" polskimi literkami

(co prawda na zasadzie "blue" kropka + spacja, ale zawsze coś) Wiem że ten sposób jest znany, ale wcześniej próbowałem i bez rezultatów.
W ten weekend wypuszczę z mojego "piekarnika" wersję oznaczoną numerem 0.55, która to będzie owocem moich "kulinarnych" eksperymentów

Muszę się pochwalić że jestem dumny z siebie (skromność to moja najmocniejsza cecha...) że udało się wykryć źródło problemu z odbieraniem rozmów - miałem z tym przysłowiowy "orzech do zgryzienia"
Tyle ode mnie - chyba większość z was odpoczywa - łącznie z "zawsze obecnym" Mobi_one

Zatem miłego wakacyjnego odpoczynku - tym wszystkim którzy mogą z tego skorzystać

Powiem tylko tyle że "musicie" poczekać na roma v 0.55 do końca weekendu, bo w moim mieście jest finał regat "TALL SHIP RACES" (zorientowani wiedzą o co come on

)
...i wszystko jasne

Tradycyjnie pozdrawiam i tradycyjnie będę czekał na wasze opinie, tudzież sugestie ws. romu (rumu

)