w kontaktach wybieram osobe nastepnie pozycje SMS - 510xxxxxxxx i pojawia sie komunikat przez srodek "No previous....." i nic w tym zlego, klikam na samym dole na wysokosci polecenia SEND i nawet pojawia sie kursor ale nie mam mozliwosci wlaczyc klawiatury ekranowej wiec i smsa napisac sie nie da.... domyslam sie ze potem klikam send i wysylam. Swoja droga dlaczego nie moge pisac na calym ekranie tylko jest waska linijka z kursorem na samym dole? pomijam ze klawiatury nie ma i wogule sie pisac nie da.Najprostszym sposobem na wyslanie SMS jest wybranie adresu mailowego, otwiera sie wtedy na cala strone standardowa aplikacja gdzie wpisuje temat i tresc i wysylam. Pytanie ktos ma podobny problem czy tylko u mnie takie cuda?
Napisane: Wrzesień 17, 2007, 11:22:29
Jeszcze jeden bug, start>ustawienia>wybieram opcje dla batery status moge zmieniac co chce ale OK w prawym gornym rogu juz nie dziala i zamknac moge tylko nac button Ok.
Pisalem juz o tym, czasem nie dziala tez X. jak zlapie kiedy to napisze.
Napisane: Wrzesień 17, 2007, 11:28:14
juz ktos chyba wspominal ale proba uruchomienia notatnika daje komunikat:"notes" nie jest prawidłową aplikacją......itd
Wracając do problemu z nazwą folderu z dzwonkami, nie sądze ze to dobry pomysł zeby zmieniac nazwy folderów systemowych na polskie. Jaki ma to miec cel poza stworzeniem masy klopotow kturych wczesniej nie bylo? co komu przszkadzaja My Ringtones? pomijam ze polskie znaki w nazwach systemowych to bzdura. Moze zmienimy nazwe folderu WINDOWS na okienka? a nastepnie application data, program files etc. i bedzieby bujac sie z modyfikacja rejestrow i niekompatybilnoscia z instalowanym softem......

To moje zdanie, moze nie mam racji....podajcie argumenty Za
pozdrawiam