[HERMES] - Poszukiawana Aplikacjca do zarządzania...

• 4 Odpowiedzi
  • 849 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Morfeusz

• 265
  • Sprzęt: Dużo różnych i będzie jeszcze więcej...
[HERMES] - Poszukiawana Aplikacjca do zarządzania...
« dnia: Czerwiec 01, 2007, 21:36:31 »
Witam

Poszukuję dobrej aplikacji do zarządzania kontaktami, chodzi o to aby było można skopiować całą książkę do innego urządzenia z pozycji MDA a nie jak do tej pory pojedynczo. Moje poszukiwania spełzły na niczym, może ktoś jest wstanie coś polecić... Z góry ogromne dzięki
iPhone 3GS (16GB) + Blackberry 8900 + Nokia N900 + Motorola Milestone + Kilkanaście innych leżących na biurku...

*

Offline Morfeusz

• 265
Odp: [HERMES] - Poszukiawana Aplikacjca do zarządzania...
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 02, 2007, 01:28:28 »
Dzięki za zainteresowanie, z tym że nie wiem co oznacza skrót AS. Poza tym chodziło mi o aplikację która da mi możliwość przesłania wszystkich kontaktów do innego telefonu np Bluetoothem z POZYCJI MDA a nie komputera...
iPhone 3GS (16GB) + Blackberry 8900 + Nokia N900 + Motorola Milestone + Kilkanaście innych leżących na biurku...

« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 02, 2007, 11:34:50 »
Dzięki za zainteresowanie, z tym że nie wiem co oznacza skrót AS. Poza tym chodziło mi o aplikację która da mi możliwość przesłania wszystkich kontaktów do innego telefonu np Bluetoothem z POZYCJI MDA a nie komputera...

AS = ActiveSync i jest to najlepsze rozwiazanie IMO

*

Offline Morfeusz

• 265
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 02, 2007, 12:47:49 »
Dzięki ale to zupełnie nie rozwiązuje mojego problemu, to wiem że najlepiej jest to zrobić za pomocą komputera ale mi zależy żeby zrobić to za pomocą samego MDA bez dostępu do komputera...

*

mobi_one

« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 02, 2007, 15:51:53 »
gdzies widzialem soft, ktorego celem byl zdalny dostep do karty SIM (tak mi sie przynajmniej zdaje), niestety robilem cos innego i nie potestowalem tego ani nie zglebilem o co chodzi w tym sofcie, nazwy nie pamietam niestety.