hmm jak sie tym poslugiwac :>>
jak odznaczyc ze nie chce danego programu ? staram sie to rozkminic i nic ...
moze jakis krotki opis co gdzie i jak ?
"Całość generalnie przeznaczona jest dla ludzi inteligentnych i nie zamierzam tutaj opisywać, co i gdzie kliknąć - jeśli nie potrafisz sobie poradzić - wgraj sobie jeden z przykładowych ROMów z wątku o DarkVisions v5, jest ich kilka do wyboru i koloru." Źrodło:http://forum.mobione.pl/index.php/topic,11300.0.html
A tak osobiśćie to ugotowanie sobie jakiegos romiku jest banalne wiec podstawowe czynnośći nauczysz sie na podstawie np instrukcji do kuchenki DakVisionsv4
Napisane: Wrzesień 28, 2009, 20:47:12
Ale ja nie mam tego suwaka żeby odblokować tylko gdy nacisnę power to mam normalnie tapetę i w dolnym lewym rogu muszę nacisnąć Unlock i później pojawi się szary ekran u na nim muszę także nacisnąć Unlock. Jak się tego pozbyć na korzyść odblokowywania suwakiem?
EDIT!
Acnee naciskasz dwa razy na dany element którego nie chcesz i zmieni ci się na szaro, tak samo w drugą stronę.
Najprośćiej bedzie to zastąpic programem S2U2 jest lepszy od oryginalnej blokady z wm 6.5 poszukajgo zainstaluj i juz a żeby automatyczne blokowanie wyłączyc przytrymaj ryski na polu HS++ i odzanacz Lockscreen