Witam !!!
Świetny ROM w wersji 6.1 i wreszcie po polsku i o dziwo zalazłem go na xda-developers brawo trzeba sławić polską
myśl techniczna bo jakoś we wszelkich programach PDA nasz język olewają.Używam WM 6.1 już od ponad pół roku testowałem rożne ROM-y aż wreszcie znalazłem mi odpowiadający był to ROM HTC Hermes - S64 WM 6.1 UC Rom
(
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=394417) bardzo stabilny co miesiąc pojawia sie do niego aktualizacja. Niestety nie po polsku.Używałem go aż do momentu pojawienia się Pana ROM-u . Obecnie używam Pana
ROM mimo wszystko język polski mi bardziej odpowiada. Chciałbym dodać kilka uwag które mogą się Panu przydać być może do dalszych ulepszeń:
1)kalkulator 1-Calc Lite ma poważny błąd przy przenoszeniu liczb z przecinkiem z arkusza kalkulacyjnego Excel kopiuje liczbę z jakimiś kwadracikami i chcąc dodać inną liczbę wyrzuca błąd Syntax Error. Kalkulator bardzo fajny wiele funkcji ale w takim stanie nie nadaje się do użytku.Jeśli jest Pan w stanie usunąć ten błąd to było by fajnie jeśli nie to zalecał bym użyć HTC Diamond Calculator (
http://4pda.ru/forum/index.php?act=ST&f=179&t=86923&st=0#entry1857366) w wersji czarno/białej bo jest bardziej widoczna.Wgrałem go do Pana ROM-u i chodzi idealnie.Taki sam kalkulator jest używany w/w ROM-ie HTC Hermes - S64 WM 6.1 UC Rom. Nie zalecam użycia kalkulatora z ROM-u Ery bo też ma błąd dot. przecinka
2) klawiatura ekranowa ma jedna wadę jest mało widoczna o ile klawisze funkcyjne są w miarę widoczne to klawisze literowe nie za bardzo biorąc pod uwagę słabą rozdzielczość ekranu LCD w warunkach dużego oświetlenia dziennego proponowałbym zastosować klawisze literowe biało/czarne (czarno/białe się nie sprawdzają już to przerabiałem na którymś z ROM-ów xda-developers)
3)skórka dialpad 3G z wersji z dnia 24.08.08 była świetna szkoda ze Pan zmienił nie ma co gadać widoczność wybieranego numeru i odbiorcy była doskonała,
4)HTC Home w Pana wersji jest fajny ale jeśli udało by się Panu przyjść na wersję HTC Home Diamond Style to jestem za,
5) Nie ma co dużo gadać Audio Manager w Pana ROM-ie jest niezbędny jest dużo wygodniejszy od WM Player do odtwarzania plików mp3,
6) Voip koniecznie to już standard w ROM-ach,
7) Battery Status 1.05 with Wireless Skin świetna rzecz dla tych co używają sieci bezprzewodowych polecam,

Proszę o usuniecie błędu w Advanced Configuration dot. braku sygnału wysyłania SMS w wersji 2.0 to nie występowało SMS send notification:Enabled a sygnału wysyłania SMS nie ma
Poza tym wielkie gratulacje i wyrazy szacunku za tak olbrzymią wykonaną pracę . Pozdrowienia