Proszę bardzo, mp3 z zespołem leningrad na dzwonku 
dzieki za info o budziku!!!a gdzie moge znalesc ten sofcik??
spbsoftwarehouse.com trial jest chyba na 30 dni.
Zdjecie - otoz nie moge tego znalesc:( Mam wersje romu z Twojej kochenki - w czasie dzwonienia do mnie, na ekranie wyswietla sie pirat a w prawym gornym rogu jest miejsce na zdjecie osoby.. znaczy na wyswietlenie miejsca.. wszystko ok ale nie moge za cholere znalesc gdzie dodac to zdjecie wczesniej tak by sie pokazalo jak zadzwoni... kontakty mam i na sim i w pamieci 'outlookowej'..

Utworzyłem nowy kontakt, dodałem zdjęcie i działa. Pamiętaj, że jak są 2 kontakty z tym samym numerem to pocket nie wie który wyświetlić.
hej dzieki za odzew ale ja wciaz mam problem:) dzialajac na zasadzie - explorator plikow/folder/plik mp3 - dlugi klik ustaw jako dzwonek - dziala... ale wejscie poprzez dzwieki/powiadomienia (ta opcja ktora pokazales na screenie) nie dziala...

tylko 3 standardowe dzwieki windowsowe... - dla innych zdazen np dla sms moge wybrac tam cokolwiek co jest dzwiekiem i siedzi w kat windows...
Zdjecia - dzieki - dziala...- ale jakies ono takie malutkie...

mozna cos podzialac zeby zdjecie dzwoniacego kontaktu wyswietlalo sie wieksze ??
ps: jak zmieniles 'pirata' na ten hmm kwiatek ??

- ja tez tak chce - moze nie koniecznie na kwiatek ale chce

ps2: jak mozna zmienic splashscreen? tzn wiem gdzie go wsadzic przy gotowaniu ale to z zalozeniem ze mam jzu gotowy plik ze splashscreenem... a co jak ja chce inna grafike do splashscreena wlozyc ? szukalem na xda ale cos bez skutku...

dzieki

!!