- zakładka muzyka z 3DCube nie działa (może to kwestia wybranych przez mnie OEM'óe ale można to pokonfigurować)
Zakładka jest oryginalnie przypisana do audio manager'a.
- Standardowo wywala się ale podmieniłem sobie skrót przy pomocy konfiguratora na właściwy
- niedziałająca kombinacja FN+spacja i FN+TAB
Cholera, tutaj niestety jest to problem i to dosyć denerwujący... Muszę poszukać rozwiązania.
- Nie da się tego jakoś wyciągnąć ze starego POLOKA? Brak polskich znaków z klawiaturki trochę przeszkadza. Mam nadzieje, że uda się to naprawić.
W skórce do dialera HTC Dual Touch (przynajmniej u mnie) ma białe tło w kilku elementach przez co nazwy kontaktów są niewidoczne
Skórka dialera jest jak najbardziej w porządku, białe napisy na czarnym tle. Możesz dołączyć jakiś screenshot?
- chyba kolejny softreset pomógł i już są dobre kolorki
Da się jakoś pozmieniać ikonki w zakładce application w 3dcube? Te które są jakoś do mnie nie przemawiają. Lepsze byłyby te, które są wyświetlane w konfiguratorze cuba'a.
Wstawiasz jakie chcesz. Zakładka application to plik Menu4.png w \OEM\CUBE_FTouchFlo SCPLC
- przy następnej próbie podmienie. Spróbowałem podmienić plik już w Hermesie ale jakoś nie śmiga.
Dodatkowe pytanie lekko nie na temat: da się jakoś zmusić centrum synchronizacji na Viście do podmiany plików w pamięci głównej hermesa?