zauważyłem dziwna sytuację, jak napiszę sms'a, wyślę go zamykam program do pisania sms'ow to pojawia mi się comm manager choc wczesniej nie był uruchamiany
musze przyznać ze system chodzi calkiem szybko.
miałem jeszczez jeden problem. uruchamiałem buildOS na komputerze z windowsem 2000 i nie odpalał się tak jak powinien, otóż były miejsca do zaznaczania programów ale nie było podziału na system, multimedia i tym podobne. I plik wynikowy nie nadawał się do użycia. Robiłem to samo na innym komputerze również z windowsem 2000 i to samo. dopiero na XP zachowywało się ok.
I jeszcze pytanie, czy przed zmianą oprogramowania w telefonie trzeba robić soft lub hard reset? Pytam bo po wgraniu kolejnej wersji ugotowanego romu nie mogłem juz zmienić skórki w today. cały czas była niebieska. dopiero pomogło wgranie romiku z polokiem 1 i później wgranie poloka 2.
I zapytam o to znikanie adresata podczas pisania sms'a, w poloku 1 był cały czas widoczny a teraz przesuwa się do góry. czy w poloku 1 była jeszcze inna wersja programu do sms'ow? Osobiście wolę aby adresat był widoczny.
Generalnie bardzo dobra robota. Podzwiam i dziękuje!