Broń boże się nie gniewajcie, że taki post wystawiłem, że na razie odpuszczam.
Baaardzo dużo pracy zostało włożone, przede wszystkim Qsqa. Tak się czasem zastanawiam czy on czasami je coś i robi siusiu poza grzebaniem w romie. Bo ja powolutku raczkuję i powiem mi to zabiera sporo czasu, którego niestety nie mam (praca i mała dzidzia).
Nie o to cho... miałem na myśli tylko tyle, że sami widzicie po postach ile jest takich wpieniających drobnych rzeczy, czasem utrudniających życie jak bieżesz telefon i wykonujesz dziennie ok. 70-100 połączeń (patrzyłem ostatnio na biling i mnie przerażenie wzięło) po 20tel. nie wiesz jak się nazywasz, do tego jeszcze prowadziszsamochód w jakimś dziwnym mieście i robisz w tygodniu ok. 4 000 km.
Dziś np. wywaliłem baterię w powietrze już o godzinie 16. Jestem handlowcem i tutaj sprawny tel., szybko otwierająe się aplikacje kontaktów, telefonu, notatek, łączenie się z jednego na drugie, kopiowanie, wkejanie i takie tam pierdoły stają się nagle bardzo ważne a tu nagle się okazuje, że chromoli ci się sms lub jeszcze jakieś małe inne gówienko w aplikacji, hrhrhrhr....
Broń Boshe złego zdania nie powiem na nasze próby z softem bo powinniśmy mieć swój fajny stabilny spasiony ROM.
Powinniśmy myślę wręcz robić nawet gotowce do zassania dla laików już sprawdzone przez nas w różnych konfiguracjach.
Mi np. bezporpoblemowo działa Polok 1.0 nieco wolno aczkolwiek super stabilnie,wszystko jest na swoim miejscu jeśli chodzi o obrazki, literki itd itd. to mógłby być 1 official nasz polski rom.
Jasne, że chcę brać udział w testowaniu itd. inaczej bym tu nie zaglądał, ale mogę to robić jedynie albo po nocach albo zaczynam w pt i kończę w niedz. bo w pon. dzień organizacyjny i od wtorku dalej rura w teren i nie może być lipy z fonem. Dobrze że jest cała synchronizacja z outlook bez tego to ja bym chyba zginął, heh.
P.S. nie wiem czy ktoś zrozumie ten bełkot, ale piszę o godz. 1 w nocy od 6 na nogach po przejechaniu 800km i jutro znowu hardcore
Pozdrowionka
Yaro