[07-11-2007] Kuchnia POLOKa 2.0 - UPDATE nr 3

• 191 Odpowiedzi
  • 23633 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline emes71

• 684
  • Sprzęt: Zire71 Treo 650  BB Storm2 BB Bold
Odp: [NOWOŚĆ] Kuchnia POLOKa 2.0
« Odpowiedź #30 dnia: Listopad 04, 2007, 21:40:03 »
OK - więc kolejny update pojawi się dzisiaj w nocy - przynajmniej poprawie następne zauważone błędy

Advanced Configuration - też się pojawi w update
To dorzuć jeszcze Wktask w wersji pl , link do oempacka
http://www.sendspace.com/file/yq294z

*

Offline luqasss

• 423
  • Sprzęt: HTC TOUCH PRO 2
« Odpowiedź #31 dnia: Listopad 04, 2007, 21:50:16 »
Brakuje Ci bo go wcale nie ma czy dlatego ze chcialbys go dorzucic do wlasnego ROMu ?
Ten programik to samodzielny exec i moze byc uruchamiany z karty, bez potrzeby instalacji

heh no wiem wiem ... ale myslałęm ze w tym watku chodzi o to by zgłaszać błędy i mowić jakie "skłądniki" warto by było dodać do kuchni czyż nie ?? Wiec wspominam tu i uwdzie ;) ZEBY NIE WYSZLO NA TO ZE JAKIŚ TEPY I NIEDOROZWINIETY JESTEM ;)

Mam jeszcze jedna uwagę ... odnośnie wygladau menu pulpitu itd ... chodzi o odcień czerni ... w WM6 POLOKU jest zdecydowanie łądniejsza czern bo jest ciemniejsza ... obecnie czern jest nieco bladsza i jak dla mnie blado wyglada (ze tak powiem : ni to czarne ni to szare) Da się coś z tm zrobić ?? Zaznaczam ze to są moje własne odczucia

Wiem ze chodzi o temat w opcjach "Dzisiaj" ... mozecie dorzucić tamten ?? :) Albo udostepnic ??
SE P910i >> HTC Hermes >> HTC Kaiser >> HTC Raphael >> HTC Rhodium

ROM:  ¯`·.¸¸.- Energy -.¸¸.·´¯
RADIO: 4.49.25.77

« Odpowiedź #32 dnia: Listopad 04, 2007, 22:19:05 »
Zauważyłem dzisiaj dziwną sprawę, otóż nie mam dużej części dźwięków, m.in. wiadomości i standardowego dzwonka. Nie ma ich w ogóle do wyboru w menu powiadomień.

*

Offline qsqa

• 2086
    • KLIKNIJ JEŻELI CHCESZ ŻEBY POWSTAWAŁY NOWE ROMY PL
  • Sprzęt: HD2, Touch Pro 2, Iphone 3G 8GB,
« Odpowiedź #33 dnia: Listopad 04, 2007, 22:59:57 »
Zauważyłem dzisiaj dziwną sprawę, otóż nie mam dużej części dźwięków, m.in. wiadomości i standardowego dzwonka. Nie ma ich w ogóle do wyboru w menu powiadomień.

To może mieć związek z wersją MMS - na razie zalecam używanie wersji 4.0.31.31

BTW - nowy update już do pobrania na stronie 1  :banan:

Odp: [04-11-2007] Kuchnia POLOKa 2.0 - UPDATE nr 2
« Odpowiedź #34 dnia: Listopad 04, 2007, 23:02:40 »
Właśnie używam tej wersji MMS bo ta 4.2 cośtam nie chciała działać w ogóle.

*

Offline luqasss

• 423
« Odpowiedź #35 dnia: Listopad 04, 2007, 23:09:20 »
Odnosnie comm menagera ... czy dostepny jest gdzies ten z WM6 POLOKA ?? Kwadraciki z ikonami ... aktywne były podswietlone na niebiesko ... jak dla mnie fajnie to wygladalo

Nie wiem skad ale pojawil sie xt9 mimo ze nie ma go na liscie (chyba ze pod inna nazwą ) xT9 to zostal on zainstalowany w ROM-ie. O ile to jest to ... w kazdym razie ikonka xt9 na gorze + nie da sie pisac bo podmienia jakos litery + menu z "czy dodać słowo wraz z propozycjami"

Czy tylko ja mam problmy z sendspace ?? ?? Ja z tego praktycznie sciagnac nic nie moge ... po długich meczarniach wczoraj udalo mi sie zassac po 0.5h :(:(

« Ostatnia zmiana: Listopad 04, 2007, 23:43:00 wysłana przez luqasss »

*

Offline qsqa

• 2086
« Odpowiedź #36 dnia: Listopad 04, 2007, 23:12:21 »
Właśnie używam tej wersji MMS bo ta 4.2 cośtam nie chciała działać w ogóle.

To dziwne, bo u mnie wszystko jest do wybrania w Dźwięki i Powiadomienia - co masz jeszcze zainstalowane ?

*

Offline yaro78

• **
  • 116
  • Sprzęt: HERM300 WM6 Shaps Radio 1.50.00; IPL1.04/SPL2.1 Olipro
« Odpowiedź #37 dnia: Listopad 04, 2007, 23:32:40 »
Chciałem podrzucić link do Quick Menu, ale widzę, że QSQA już go zapodał do Romu.
Gdyby była potrzebna pomoc autora to tutaj jest ten wątek: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=340358

Quick Menu to bardzo fajna sprawa, faktycznie nie będzie dobrze działał do póki nie będzie porządku z katalogami i programami. Przetestowałem go na ROMIE S64 3.62/7 build 18128.0.4.4 tutaj porządek był więc programi sprawował się super. Zauważyłem tylko jedno ale. Jakby się wyłączał tylko teraz nie wiem czy po wyłączeniu ekranu przyciskiem POWER czy to przez to, że mam SPB zainstalowany zamiast HTC HOME.
Pozdrowionka

YARO
« Ostatnia zmiana: Listopad 04, 2007, 23:49:56 wysłana przez yaro78 »

*

Offline luqasss

• 423
« Odpowiedź #38 dnia: Listopad 05, 2007, 00:24:21 »
Chciałem podrzucić link do Quick Menu, ale widzę, że QSQA już go zapodał do Romu.

ja tez chcialem jeszcze o czym przypomnieć ale QsQa byłszybszy ode mnie :) Dobra robote odwala trzeba przyznać ...

Nie wiem czy brales pod uwage to xT9 :( bo dalej to wystepuje i nie da się pisać jak narazie :(

I procentowy wskaznik baterii wystepuje w samym rogu ... dokłądnie tam gdzie pBar i niestety ale koliduje to ze soba :( dało by sie ikone baterii przesunąć w lewo ??
« Ostatnia zmiana: Listopad 05, 2007, 00:34:32 wysłana przez luqasss »

*

Offline yaro78

• **
  • 116
« Odpowiedź #39 dnia: Listopad 05, 2007, 02:05:53 »
Hejka
Moje pierwsze spostrzeżenia do wersji 2.0 po update 4.11.2007:
1. Nie sprawdzałem jeszcze dialera czy jest OK.
2. Po włączeniu tel. ekran podania PIN. Nie wiem czy tak ma być czy to jest błąd: Wszystkie przyciski są szare. Przycisk ENTER jest różowy i brak jest jakiegokolwiek tła, cały ekran jest biały, nie ma tego podziału, że przyciski były na jakimś tam tle np. zielonym lub fioletowym.
3. Widzę poprawę we właściwościach zasilania/podświetlania  - tzn. pojawił się symbol baterii LI-Ion zamiast całego tekstu, ale nadal coś się nie mieści i wchodzi na skalę. Ten tekst niepogrubiony, który teraz brzmi "Pozostała energia.... coś tam dalej ale nie widać" zmieniłbym po prostu na "Stan akumulatora" i już jest krócej i na bank się zmieści. Podobnie zakładki o czasie zasilania wyłączeniu PDA i podświetleniu gdy jest zasilany z baterii (zakładka zaawansowane). Zamiast pisać "Na zasilaniu akumulatora" lepiej zmienić to na "Zasilanie z akumulatora" i już jest o wiele krócej i przejrzyściej. Potem jest "Zasilanie zewnętrzne" - tu jest OK. Wtedy też pasowałoby jedno do drugiego.
4. Można by dodać jeszcze Letter Recognizer - czasami lepiej się skrobie tym niż klawiaturką.
5. REDIAL nie chce się zbudować w BUILDOS - pisze, że plik już istnieje w TEMP/DUMP czy jakoś tak.

Założę się, że te wszsytkie problemy dlatego, że chinole przesuwały i przerabiały bitmapy i dlatego są problemy z umieszczeniem tekstu. Tak samo np. ekran ustawień początkowych nieco mi nie pasuje.
Nie może w wersji angielskiej takiego romu ?
aaa... jest ... TNT ma ten sam build, tyle że tam nie działa przycisk 5 programowy, nie da się go zmienić.
Pozdrawiam
YARO
« Ostatnia zmiana: Listopad 05, 2007, 02:32:27 wysłana przez yaro78 »

*

Offline Pinnhead

• **
  • 133
  • Sprzęt: Moto Flipout
« Odpowiedź #40 dnia: Listopad 05, 2007, 07:48:38 »
Luqasss Czytaj uważnie wątek to będziesz wiedział ;)

Wiadomosci SMS.
Co to jest xt9, wlacza sie na górze jak "pisze wiadomosc sms" jak tego sie używa, prawie nie mozna napisac sms, trzeba potwierdzac enterem wybrana litere, głupota?
A może nie umiem obslugiwac.
Prosze o wyjasnienie.
W IE podobnie z wpisywaniem adresów jakis tryb abc i tez trzeba potwierdzac, bo jak nie to litera ginie:(

XT9- to sprawka klawiatury z Touch Duo - jak dla mnie to baaardzo kiepski pomysł ale niektórzy są tego fanatykami więc wrzuciłem  :)

A czy ktoś z was ma problemy z wysyłaniem MMSów i łączeniem się do internetu przez GPRS? bo pomimo dobrej konfiguracji, ja nie mogę
« Ostatnia zmiana: Listopad 05, 2007, 07:59:26 wysłana przez Pinnhead »
Ipsa sua melior fama

*

Offline qsqa

• 2086
« Odpowiedź #41 dnia: Listopad 05, 2007, 08:38:27 »
U mnie wysyłanie MMS działa bez zastrzeżeń - sieć Era. Jaką masz sieć?

wersja TNT jest faktycznie na tym samym buildzie ale on korzystał z gotowego tłumaczenia z innego urządzenia na które ten build był oryginalnie wypuszczony więc stąd te problemy np z przyciskiem 5.

Nowy Comm Manager wrzucę jutro (a co...   B) )

Quick Menu - czekam jeszcze na odpowiedź autora.

Ekran wprowadzania PIN jest zależny od wersji Dialera - tutaj nie chcę za bardzo ingerować, grunt aby dało się wprowadzić te 4 cyferki.

Letter Recognizer i Transcriber też wrzucę jutro jako OEMPacki.

*

Offline Pinnhead

• **
  • 133
« Odpowiedź #42 dnia: Listopad 05, 2007, 09:03:44 »
Sieć Orange. Zmieniłem znów softa i teraz łączy się już przez GPRS ale jak chciałem wysłać MMSa to pokazało mi, że go nie wysłało a po chwili doszło powiadomienie, że mam nowego MMSa (wysyłałem do siebie) tylko, że tego MMSa nie da się pobrać
Ipsa sua melior fama

*

Offline yaro78

• **
  • 116
« Odpowiedź #43 dnia: Listopad 05, 2007, 09:09:34 »
Hej
Jeszcze jedna uwaga.
Po rozsunięciu klawiaturki sprzętowej i naciśnięciu jakiejkolwiek literki powinien odpalić się dialpad i powinien zacząć wyszukiwać wg wklepanych liter. Tak jest przynajmniej w wersji POLOK 1.0 i w innych romach. Tutaj tak nie ma. Co prawda dialpad się odpala, ale akceptuje tylko cyfry z klawiaturki sprzętowej, brak reakcji na literki.

Pytanie teraz do reszty towarzystwa:
Wykumałem, że szary przycisk bez opisu jest najprawdopobniej do funkcji NOWE połączenie. Podczas wybierania numeru przycisk jest szary (i nieaktywny), ale po inicjaji połączenia robi się czerwony. Klikając go podczas rozmowy (gdy jest czerwony) aktualne połączenie zostaje jakby zawieszone, pojawia się DIALPAD, z którego można znowu wybrać numer lub kontakt i wykonać kolejne połączenie przy aktywnym, trwającym połączeniu. Czy wy też tak to czujecie ????
Jeśli tak, to trzeba by zrobić opis tych dwóch przycisków (szarego i czerwonego).

Pozdrawiam
Yaro

*

Offline qsqa

• 2086
« Odpowiedź #44 dnia: Listopad 05, 2007, 09:24:34 »
Obejście "na gorąco" problemu z pustymi Ustawieniami w Quick Menu:

Meanwhile did a workaround by assigning the settings menu
as shortcut for long press the start menu button
(quickmenu->Options->General Tab->Long press win logo: Settings)

A po naszemu:
Można je ustawić jako skrót dla funckji "Długie przyciśnięcie przycisku Start"
Quickmenu -> Options -> Zakładka General - > zaznaczamy opcję "Long press win logo" i ustawiamy w okienku obok "Setting"

Poprawka tego błędu zależy niestety od autora  :)

*

Offline Pinnhead

• **
  • 133
« Odpowiedź #45 dnia: Listopad 05, 2007, 10:58:32 »
OK, rozwiązałem problem MMSów. Chodziło o to, że po konfiguracji połączenia dla MMS, po zatwierdzeniu wszystkiego, włączyła się opcja 'to połączenie łączy się z internetem'

Z tym wybieraniem numerów za pomocą klawiatury sprzętowej to u mnie się dzieje tak samo
« Ostatnia zmiana: Listopad 05, 2007, 11:16:26 wysłana przez Pinnhead »
Ipsa sua melior fama

« Odpowiedź #46 dnia: Listopad 05, 2007, 15:32:34 »
witam. u mnie ten sam problem z tym strasznym slownikiem. nie da sie go wylaczyc a pisanie z nim to czysta masakra. dzwiekow nadal nie mam, a nie instalowalem zadnych zewnetrznych programow. czasem przy np wlaczaniu wibry albo konczeniu rozmowy wtyczka battery status pokazuje mi -1 procent. pozdrawiam

*

Offline luqasss

• 423
« Odpowiedź #47 dnia: Listopad 05, 2007, 15:55:42 »
Pinnhead no tak sorka ... musialem to przeoczyc ... nie wgrywalem i wszystko gra ... łącznie z propozycjami wyrazów wg wklepanych liter

Ekran wprowadzania PIN jest zależny od wersji Dialera - tutaj nie chcę za bardzo ingerować, grunt aby dało się wprowadzić te 4 cyferki.

Ja jestem też za zmianą ... tamten ekran był o wiele wygodniejszy

Odnośnie aparatu znalazłęm kilka niedociągnięć :

- w ustawieniach jakość >> Cienka :)   moze warto było by zmienić na Niska Poprawka >> na Dobra ;)
- przechowywanie danych pokrywa się z Pamięcią główną      proponuje "Zapis danych   Pamięć główna

Odnośnie baterii

- klikajac na ikone baterii pojawia sie stan bateri pasek i procenty oraz tekst Pozostala energia a pod nim jakeis "krzaczki" piksele   ... moze warto bylo by zmienić na "Poziom energi" albo "Stan baterii" i usunac te krzaczki ?? :)

W dialerze mUndialer

- Napis "Rozmowa" nachodzi sie z ikonka ...  ale nie wiem czy da sie gdzies to umiescic ... najlepiej bylo by przeniesc przycisk do gory o ile to możliwe. Wogole Gdy przejde do "telefon" Menu jest szare ... po czym jak rozsune klawiature zmienia sie wszystko na zielone ze "szklanymi przyciskami" czy to normalne ??

I ostatnia rzecz ktora zauwazyłem

- Pisząc nowego sms pozniej jednak nie wysyłąjac go a wychodzac pyta się o "zapis do roboczych" ... teraz obojetnie czy dam tak czy nie okienko sie zamyka i pokazuje sie "gif na srodku od myslenia koma" (kuleczko kolorowe obracajace sie :)  ) Ktore kreci sie i kreci ... i nie chce sie wylaczyc  ... wgrywalem MMS 4.0 jesli to jest z tym zwiazane
« Ostatnia zmiana: Listopad 05, 2007, 21:49:45 wysłana przez luqasss »

*

Offline luqasss

• 423
« Odpowiedź #48 dnia: Listopad 05, 2007, 19:23:12 »
Wgrałem ROM ponownie :

- krecące kułeczko ustąpiło
- tym razem w standardowym dialerze występuje coś takiego: Przy złożonej klawiaturze wszystko chodzi ok ... wprowadzam numer itd... natomiast przy rozłożonej klawiaturze wprowadzic da się jedynie pierwszą liczbę ... reszta niby się wprowadza ale na akrenie nic sie nie dzieje dopiero po jego złożeniu, ekran powraca do rotacji pionowej i widać co się wprowadziło
-nie wyswietlaja sie symbole pod klawiszem kropka+sym podszas pisania na klawiaturze
« Ostatnia zmiana: Listopad 05, 2007, 20:16:14 wysłana przez luqasss »

*

Offline cesare

• 1059
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S7
« Odpowiedź #49 dnia: Listopad 05, 2007, 20:38:17 »
- w ustawieniach jakość >> Cienka :)   moze warto było by zmienić na Niska

Wydaje mi sie ze zamiast "Cienka" powinno byc "Dobra" skoro wystepuje pomiedzy Normalna a Super Precyzyjna jakoscia ;)
-=- Pożegnanie z firmą HTC-=-

« Odpowiedź #50 dnia: Listopad 05, 2007, 22:23:46 »
Witam.
Jestem pod ogromnym wrażeniem - jak wszyscy zresztą  :ok:
Według mnie warto jeszcze dorzucić:

Klient VNC:  http://www.realvnc.com/products/beta/ce/
Klient Telnet/SSH:  http://www.codebrowser.org/zal/download.php
Rozliczanie paliwa:  http://radius.webpark.cz/radiusfuel
MobileGadu:  http://mobilne.gadu-gadu.pl/

albo coś podobnego i może w opcji dołożyć trochę dzwonków.

Pozdrawiam. Papcioch.

*

Offline snowrider

• 1357
« Odpowiedź #51 dnia: Listopad 06, 2007, 00:00:52 »
-nie wyswietlaja sie symbole pod klawiszem kropka+sym podczas pisania na klawiaturze

przyłączam się do tego i jest to bardzo uciążliwe. kropka nie działa też na num klawke podczas wprowadzania ustawień (np. konfiguracja MMS serwera) pojawiają nie wiadomo dlaczego małe literki nie mające nic wspólnego z wciskanymi klawiszami.

klawka ekranowa nie mam wszystkich polskich znaków (ś, ć itp)

nie wiem czemu ale HTC tuchflo nie uruchamia się u mnie a wgrałem wszystko co miało HTC w nazwie (tak na wszelki wypadek)

*

Offline yaro78

• **
  • 116
« Odpowiedź #52 dnia: Listopad 06, 2007, 00:37:58 »
Hej
Ja na chwilkę odpuszczam. Telefon służy mi generalnie do pracy i muszę mieć stabilny system.
Wracam do Poloka w wersji 1.0 na chwilkę. Jednak po obejrzeniu szybkości działania całego systemu w wersji 3.62 i wyżej na pewno do tematu wrócę niebawem, nie daruję.
Chętnie postawiłbym na swoim pockecie system okrojony do min. + ew. kilka narzędzi typu regedit, skanowanie wi-fi, totalcommander, reszta mnie nie kręci. Telefon robi mi za mobilne biuro i nawigację.
Strasznie korci mnie Pandora kitchen są tam najnowsze OEM Packi i kuchenki w stylu Poloka. Niestety wszystko jest w EN, ale mając OEM Packi dołożyłbym do EN polskie klawisze, żeby móc wpisywać nazwiska kontkatów po polsku i móc wyszukiwać po polskich literkach (synchronizacja z outlook też jest wtedy spójna).
Chyba, że ktoś by poprowadził tutaj kurs tłumaczenia ROMU, to może ruszyłbym coś z tych romów z Pandora i udałoby się ugotować różniaste polskie wersje. Qsqa jest wielki, ale jak jeden człowiek tylko buduje wersję PL i wszystkie OEM Packi to radość z obfitości wersji buildów jest słaba bo proces tworzenia trwa bardzo długo.
Qsqa zapyla i tak jak mały motorek <wielki szacuneczek>, żeby nadążyć za wszystkimi zmianami w jednej tylko wersji buildu :(
Pozdrowionka
Yaro

*

Offline mohinder

• **
  • 162
« Odpowiedź #53 dnia: Listopad 06, 2007, 05:02:21 »
witam
pobierałem już kilkakrotnie plik rom.zip i za każdym razem jest błąd w spakowanym pliku.
czy ktoś wie dlaczego?

*

Offline emes71

• 684
  • Sprzęt: Zire71 Treo 650  BB Storm2 BB Bold
« Odpowiedź #54 dnia: Listopad 06, 2007, 09:40:24 »
Hej
Ja na chwilkę odpuszczam. Telefon służy mi generalnie do pracy i muszę mieć stabilny system.
Wracam do Poloka w wersji 1.0 na chwilkę. Jednak po obejrzeniu szybkości działania całego systemu w wersji 3.62 i wyżej na pewno do tematu wrócę niebawem, nie daruję.
Chętnie postawiłbym na swoim pockecie system okrojony do min. + ew. kilka narzędzi typu regedit, skanowanie wi-fi, totalcommander, reszta mnie nie kręci. Telefon robi mi za mobilne biuro i nawigację.
Strasznie korci mnie Pandora kitchen są tam najnowsze OEM Packi i kuchenki w stylu Poloka. Niestety wszystko jest w EN, ale mając OEM Packi dołożyłbym do EN polskie klawisze, żeby móc wpisywać nazwiska kontkatów po polsku i móc wyszukiwać po polskich literkach (synchronizacja z outlook też jest wtedy spójna).
Chyba, że ktoś by poprowadził tutaj kurs tłumaczenia ROMU, to może ruszyłbym coś z tych romów z Pandora i udałoby się ugotować różniaste polskie wersje. Qsqa jest wielki, ale jak jeden człowiek tylko buduje wersję PL i wszystkie OEM Packi to radość z obfitości wersji buildów jest słaba bo proces tworzenia trwa bardzo długo.
Qsqa zapyla i tak jak mały motorek <wielki szacuneczek>, żeby nadążyć za wszystkimi zmianami w jednej tylko wersji buildu :(
Pozdrowionka
Yaro
Co ci przeszkadza , żeby ugotować wersję okrojoną o której piszesz , jeśli chodzi o oempacki tu masz również najnowsze i są na bieżąco aktualizowane , a jeśli jakiś ci brakuje to napisz jakie i w miarę możliwości się je dorzuci  .W najnowszej Pandorze masz jako bazę ten sam rom co w Poloku

*

Offline luqasss

• 423
« Odpowiedź #55 dnia: Listopad 06, 2007, 10:54:40 »
Ale myśl z większą ilościa ludzi do poprawek jest naprawde dobra ... ja bym był chetny jeśli tylko ktos podrzuciłby mi programy do edycji i powiedzial na gorąco o co mniej więcej chodzi ... bo obecnie mam czas

ps. QSQA cos długo się nie odzywa :)

*

Offline qsqa

• 2086
« Odpowiedź #56 dnia: Listopad 06, 2007, 14:22:42 »
Ale myśl z większą ilościa ludzi do poprawek jest naprawde dobra ... ja bym był chetny jeśli tylko ktos podrzuciłby mi programy do edycji i powiedzial na gorąco o co mniej więcej chodzi ... bo obecnie mam czas

ps. QSQA cos długo się nie odzywa :)

Bo niestety pracuję ...

Czy coś jest nie tak ze stabilnością POLOKa 2.0? Bo ja też akurat używam telefonu do pracy i nie mam żadnych problemów ...

Popatrzcie na wątki na xda-dev dotyczące ROMów np Schapsa - nie ma ROMu idealnego i raczej takiego nie będzie

Ale nic, będę próbował dalej pracować nad POLOKiem ... jak tylko będę miał czas na to

*

Offline cesare

• 1059
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S7
« Odpowiedź #57 dnia: Listopad 06, 2007, 16:02:13 »
witam
pobierałem już kilkakrotnie plik rom.zip i za każdym razem jest błąd w spakowanym pliku.
czy ktoś wie dlaczego?

z ktorego miejsca pobierales ??
Bo z tego co wiem to sa dwie lokalizacje tego pliku.
-=- Pożegnanie z firmą HTC-=-

*

Offline snowrider

• 1357
« Odpowiedź #58 dnia: Listopad 06, 2007, 17:07:41 »
kurde jak usunąć tą po...ną klawkę co to nie ma połowy znaków i nie reaguje na "kroppke"?

« Odpowiedź #59 dnia: Listopad 06, 2007, 17:19:21 »
Problem z wbudowanym slownikiem zniknął mi, kiedy wybrałem wersję mms 3,5 cośtam i z "klawaitur" tylko polską razem ze skórką (nie wiem co konkretnie poskutkowało). Ale nadal nie potrafię rozkminić jak sprawić, żeby odzyskać wszystkie dźwięki... Może oempack z poprzedniej kuchni "dźwięki z WM6" by podziałał też w tej? Wie ktoś jak zrobić skrót np do spb pocketplus, żeby włączyć wibrę (coś na styl zakłądki profiles w htc home), bo jest tam opcja wyciszenia całkowitego, ale nie potrafię zrobić, żeby za naciśnięciem tej ikonki przełączyć na wibracje (poza możliwością zrobienia tego przez comm manager.