Pinnhead no tak sorka ... musialem to przeoczyc ... nie wgrywalem i wszystko gra ... łącznie z propozycjami wyrazów wg wklepanych liter
Ekran wprowadzania PIN jest zależny od wersji Dialera - tutaj nie chcę za bardzo ingerować, grunt aby dało się wprowadzić te 4 cyferki.
Ja jestem też za zmianą ... tamten ekran był o wiele wygodniejszy
Odnośnie aparatu znalazłęm kilka niedociągnięć :
- w ustawieniach jakość >> Cienka

moze warto było by zmienić na Niska
Poprawka >> na Dobra 
- przechowywanie danych pokrywa się z Pamięcią główną proponuje "Zapis danych Pamięć główna
Odnośnie baterii
- klikajac na ikone baterii pojawia sie stan bateri pasek i procenty oraz tekst Pozostala energia a pod nim jakeis "krzaczki" piksele ... moze warto bylo by zmienić na "Poziom energi" albo "Stan baterii" i usunac te krzaczki ??

W dialerze mUndialer
- Napis "Rozmowa" nachodzi sie z ikonka ... ale nie wiem czy da sie gdzies to umiescic ... najlepiej bylo by przeniesc przycisk do gory o ile to możliwe. Wogole Gdy przejde do "telefon" Menu jest szare ... po czym jak rozsune klawiature zmienia sie wszystko na zielone ze "szklanymi przyciskami" czy to normalne ??
I ostatnia rzecz ktora zauwazyłem
- Pisząc nowego sms pozniej jednak nie wysyłąjac go a wychodzac pyta się o "zapis do roboczych" ... teraz obojetnie czy dam tak czy nie okienko sie zamyka i pokazuje sie "gif na srodku od myslenia koma" (kuleczko kolorowe obracajace sie

) Ktore kreci sie i kreci ... i nie chce sie wylaczyc ... wgrywalem MMS 4.0 jesli to jest z tym zwiazane