!!! 07-11-2007 UPDATE nr 3 KUCHNI POLOKA 2.0 !!!Poprawiono: - krzaczki w oryginalnym Dialerze - dzięki yaro78
- pBar poprawiony tak, aby startował razem z systemem
- krzaczki w wyborze kanałów informacyjnych
- krzaczki w GSFinder
- ClearVue PDF - jeżeli nadal będzie problem z niepodpisanym plikiem to sugeruję użycie tweaku "Wyłącz sprawdzanie certyfikatów"
- właściwości zasilania
- i inne..
Ciągle do poprawy:- MMS 4.2.8.1 -
na razie rekomenduje używanie wersji MMS 4.0.31.31- Slide2Unlock - czekam na odpowiedź od autora aplikacji
- QuickMenu - puste Ustawienia - problem wynika z tego że aplikacja odwzorowuje Menu Start na podstawie katalogu w Windows a oryginalne Ustawienia korzystają bezpośrednio z apletów MyCPL. Napisałem do autora, ciekawe czy odpowie po angielsku
Nowe OEMPACKi:- pBar 1.5
- Pocket RAR 3.71
- PocketCM Keyboard 0.11b
- Touch Duo Keyboard
- Touch Duo EndKey
- HTC Album 1.0
- FTouchFlo + Slither's Touch Cube (należy zainstalować Adobe Flash Lite, aby uruchomić należy uruchomić program FTouchFlo i przeciągnąć rysikiem od dołu do góry ekranu)
- Quick Menu 2.7
- Adobe Flash Lite
- Today Agenda 1.0 Final
- Opera PL
- Redial
- HSDPA Switch
- psShutXP
- Advanced Configuration
- WkTask 1.0.3.1 - dzięki emes71
UPDATE 3- poprawione (wreszcie) wyświetlanie właściwości zasilania
- SmartDial działa poprawnie z klawiatury sprzętowej (czyli otwieramy klawiaturkę i nacisniecie klawisza przenosi nas do Dialera i szuka w kontaktach według wprowadzonej sekwencji)
- kropka + Sym też już działa (wymaga wybrania Symbol Pad w BuildOS) umieściłem to jako osobny OEMPack
- dodany PhonePad
- dodany Transcriber, Letter Recognizer, Block Recognizer
- usunąłem tymczasowo skórkę do programowej klawiatury PL, która powodowała brak kilku liter polskich
- dodany CommManager 10B (ten z Poloka 1.0)
- jeżeli ktoś chce mieć odrębne konto SMS i MMS proszę wybierać MMS 3.5
- Skrót do nowego SMS lub MMS na softkey - można uzyskać na dwa sposoby - instalując Nowy SMS i MMS a potem za pomocą SoftKey z Ustawień ustawiamy NowySMS albo NowyMMS. 2. Instalujemy Action Screen
- nowe OEMPacki: HTC Action Screen, WkTask 1.0.4.0, Vibra switch, Advanced Configuration 1.1, Notepad
Instrukcja obsługi:
Poniższy link zawiera katalog OEM i SYS (
WAŻNE - ściągamy tylko ostatni update - zawiera wszystkie poprawki z poprzednich) które rozpakowujemy do katalogu np KUCHNIA POLOKa. Do tego samego kopiujemy wszystko z
TEGO LINKA. Instrukcja gotowania jest w powyższym linku.
OEM&SYS na SENDSPACE - UPDATE 1 OEM&SYS na SENDSPACE - UPDATE 2 04-11-2007OEM&SYS na RS - UPDATE 2 04-11-2007 OEM&SYS na SENDSPACE - UPDATE 3 07-11-2007POWODZENIA !
Wydzieliłem nowy wątek: jas_pik