PPC Phone HTC 4350 problem z Internetem.

• 3 Odpowiedzi
  • 1750 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

PPC Phone HTC 4350 problem z Internetem.
« dnia: Kwiecień 16, 2008, 09:47:09 »
Jestem świeżym posiadaczem PPC Phone HTC 4350, WM 5,0 PPC i mam łącze bezprzewodowe poprzez domowy serwer.
Kłopot polega na tym, że nie mogę wejść „głębiej” do Internetu . Na stronach www w Internet Explorerze przyciski ekranowe np.: „Dalej” lub „Zatwierdź”  są nieaktywne. Co jest tego powodem i czy jest na to jakaś rada?

Napisane: 15 Kwiecień 2008, 15:38:00
... dodam jeszcze, że problem dotyczy portali bankowych np. mBanku oraz "nasza-klasa" ... a może to normalna przypadłość WM ?

Odp: PPC Phone HTC 4350 problem z Internetem.
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 25, 2008, 18:47:07 »
Witam. A ja mam problem bo nie wiem jak się wogóle połączyć z bezprzewodowym internetem. W telefonie mam sporo dostępnych kart sieciowych, ale nie wiem którą wybrać i jak co poustawiać. Po próbie automatycznego wyszukiwania sieci nic nie znajduje.
And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
  • Sprzęt: LG OPTIMUS 4X HD P880
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 03, 2008, 10:58:43 »
@jacirg klania sie Opera 9.5
@bAsti zawsze w IEEE 802.11 najpierw sprobuj na dynamicznych ustawieniach dopiero na statycznych jezeli w domu masz router lub ap, to polecam dac tylko dnsy a ip dynamiczne
Po co pytać człowieka, gdzie idzie. Jak ktoś idzie, to gdzieś idzie, sam wie najlepiej, gdzie idzie, nie muszą zaraz wszyscy wiedzieć, gdzie idzie.

« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 08, 2008, 19:07:18 »
Spoko dzięki za radę, ale właśnie dzisiaj miałem chwile czasu i przetestowałem w Galerii Krakowskiej i wszystko jest OK. Sieci znajduje i się łączy a internet śmiga. Trochę jest wolny ale to już wina hotspota. W każdym badź razie działa i to mnie cieszy  :grin:
And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.