[HTC HD mini]

• 38 Odpowiedzi
  • 9931 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline StysieK

• *
  • 71
  • Sprzęt: HTC Desire
Odp: HTC HD mini
« Odpowiedź #30 dnia: Czerwiec 23, 2010, 17:30:05 »
Witam

a czy jest możliwość kładzenia na ekranie widgetow tak jak w androidzie.
A i czy można wyświetlić na ekranie głównym kalendarz, chodzi mi dokładnie o listę spotkań na najbliższe dni.
I jak wygląda sprawa synchronizacji kalendarza, kontaktów, zadań z outlookiem???

jak mozna zmienic wygląd ekranu głównego...

Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 24, 2010, 16:56:11 wysłana przez StysieK »

*

Offline Barmanix

• **
  • 195
  • Tekst osobisty
  • Sprzęt: HTC HD2, Galaxy SIII
« Odpowiedź #31 dnia: Lipiec 09, 2010, 11:23:45 »
juz chcialem kupic sobie Mini, ale... wyswietlacz. taka rozdzielczosc w dzisiejszych czasach to zart. jesli by bylo 800x600 to by byl moj idealny telefon.

jeszcze jedno: czy ktos widzial juz "gotowane" romy dla Mini?
Żart to właśnie napisałeś... 800x600 chcial byś miec więcej niż normalny HD2? lol
WM maxymalnie obsługuje 480x800, a Ty chcesz 600x800...?

A'propo albumów i wysyłania przez BT, HD2 też niema takiej opcji w albumach też ma tylko Poczta, wiadomości, Facebook...
Leon i Antek w jednym stali domu.

*

Offline Waszko

• 1330
  • Sprzęt: TomTom Go 5200 WiFi, Discover
« Odpowiedź #32 dnia: Sierpień 14, 2010, 10:59:00 »
Witam i dołączam do grona użytkowników HTC HD Mini  :ok:
Póki co nie mamy własnego działu, dlaczego?
Ogólnie wrażenie ok, ale dręczy mnie jedno pytanie:
odbieranie telefonu suwakiem jest ok tylko co z dotykowymi przyciskami na dole?
Czy ma sens blokowanie ekranu przed przypadkowym odebraniem w momencie gdy ktoś dzwoni i możemy odebrać dotykowym przyciskiem na dole ?! Przecież one nie są chyba zablokowane jak ktoś dzowni!

« Odpowiedź #33 dnia: Sierpień 29, 2010, 19:09:50 »
Witam. Zainstalowałem aktualizację i wgrałem ze strony Sunnysoft nakładkę językową ale kurde nie mam języka polskiego!! :-(  Czy robiliście już aktualizację i czy Wam działa polski język??

« Odpowiedź #34 dnia: Wrzesień 11, 2010, 08:59:46 »

*

Offline k4ml

• 23
Odp: [HTC HD mini]
« Odpowiedź #35 dnia: Październik 18, 2010, 10:33:46 »
Przyłączam się do pytania:
"odbieranie telefonu suwakiem jest ok tylko co z dotykowymi przyciskami na dole?
Czy ma sens blokowanie ekranu przed przypadkowym odebraniem w momencie gdy ktoś dzwoni i możemy odebrać dotykowym przyciskiem na dole ?! Przecież one nie są chyba zablokowane jak ktoś dzwoni!"?

czy przyciski dotykowe też można zablokować?

a może współpracują z czujnikiem zbliżeniowym?

zastanawiam się nad kupnem, ale odstraszają mnie dotykowe przyciski (szczególnie takie, które można dotknąć przypadkowo wyjmując telefon z kieszeni).

« Odpowiedź #36 dnia: Październik 19, 2010, 10:50:34 »
Przyłączam się do pytania:
"odbieranie telefonu suwakiem jest ok tylko co z dotykowymi przyciskami na dole?
Czy ma sens blokowanie ekranu przed przypadkowym odebraniem w momencie gdy ktoś dzwoni i możemy odebrać dotykowym przyciskiem na dole ?! Przecież one nie są chyba zablokowane jak ktoś dzwoni!"?

czy przyciski dotykowe też można zablokować?

a może współpracują z czujnikiem zbliżeniowym?

zastanawiam się nad kupnem, ale odstraszają mnie dotykowe przyciski (szczególnie takie, które można dotknąć przypadkowo wyjmując telefon z kieszeni).

Dokładnie tak jest, czyli przyciski na dole są podłączone do czujnika zbliżeniowego. Użytkuję telefon już kilka miesięcy i jeszcze nie zdarzyło mi się przypadkowo odebrać telefon.

silv

*

Offline Waszko

• 1330
  • Sprzęt: TomTom Go 5200 WiFi, Discover
« Odpowiedź #37 dnia: Październik 20, 2010, 14:38:05 »
Dokładnie kolego. Zero przypadkowych odebrań podczas wyjmowania z futerału  :ok:
Telefon zajebisty  :mrgreen:

« Odpowiedź #38 dnia: Styczeń 29, 2011, 15:02:04 »
Witam

a czy jest możliwość kładzenia na ekranie widgetow tak jak w androidzie.
A i czy można wyświetlić na ekranie głównym kalendarz, chodzi mi dokładnie o listę spotkań na najbliższe dni.
I jak wygląda sprawa synchronizacji kalendarza, kontaktów, zadań z outlookiem???

jak mozna zmienic wygląd ekranu głównego...

Pozdrawiam

Przylaczam sie do tego pytania, czu ktos moze wie jak wyswietlic liste zadan danego dnia z kalendarza na ekranie glownym ?