"The Bluetooth Radio failed to turn ON due to insufficient driver memory available. You must perform normal reset before you can turn ON the Bluetooth Radio" .
Ten komunikat chyba niebawem będzie bardzo słynny, gdyż coraz częściej o nim się pisze

W moim urządzeniu (hx4700) od nowości, tj. od lutego br., ten komunikat nigdy się nie pojawiał, zarówno na starej wersji ROM-u jak też na nowej. Ogólnie mówiąc - BT działał bezproblemowo. Niestety, w przeciągu kilku ostatnich dni, pojawił się dwukrotnie

Zacząłem zastanawiać się, co go powoduje, ale nie doszedłem do żadnych konkretnych wniosków, poza tym, że jego (komunikatu) pojawienie się, wiąże się jakoś dziwnie z okresem instalacji nowych map AM

Mozesz sprobowac jeszcze wgrac to:
http://www.pdaclub.pl/dl/file_view.php?f_id=557
Właśnie na ten pomysł wpadłem wczoraj, po drugim pojawieniu się tego nieszczęsnego komunikatu, i zainstalowałem najnowszego Widcomm'a v 1.6.0.0700. Co będzie dalej, zobaczę. W związku z tym upgrade'm nasuwa mi się jednak pewne pytanie, które kieruję głównie do Jakuba. Otóż, po bezproblemowej instalacji najnowszej wersji Widcomm'a, wydawało mi się, że powinienem widzieć w systemie info o nowej wersji, a tu d...

W Bluetooth => About nadal występuje BT-PPC Version 1.5.0 Build 4000, w Module versions wszystkie biblioteki figurują jako 1.5.0.4000, a HP Asset Viewer również "chwali się" wersją poprzednią.
Co Ty na to, Jakubie? Jak to wytłumaczyć?
Pozdrawiam czytających.