Witam wszystkich.Na poczatku przywitam sie
Mam taki problem.Dzis kupilem palma Compaq 3850 z windowsem 2002 a chcialbym wgrac do niego windowsa 2003.Sciagnolem niby taki rom z emule ale nie wiem czy to jest to.Wyglada ze to to.Jest tam plik host11.exe ktory zajmuje kilka set kilobajtow dokladnie 388KB i drugi plik nk.nb0 ktory ma rowne 32MB.Cale archiwum w emule bylo nazwane iPAQ 3850 PocketPC 2003 Rom Update.zip Po uruchomieniu pliku host11.exe bez podlaczonego palma wyskakuje mi okienko o nazwie REMOTE USB UPDATE v1.1 i dalej sa takie teksty: "Updating ROM image on your device...
Please don't remove the USB connection from the device.Remember, the operation will take about 4 minutes."
I po chwili wyskakuje okienko z napisem "Can not open USB port.Please re-plug USB cable, then return host program" i jest do wcisniecia OK. To wyskakuje poniewaz nie podlaczylem IPAQA gdyz nie robilem takiego UPdatu jeszcze i najpierw wolalem zapytac. Niech ktos mi pomoze czy to bedzie wlasnie update do Windowsa 2003 i czy moge wrazie czego zrobic sobie jakos obraz mojego Windowsa 2002 zeby wrazie czego potem wgrac jakby cos bylo nie tak z tym 2003.Ile takie cos trwa i jak po kolei sie to robi. Pomozcie poczatkujacemu PROSZE