PocketGG + 3630 problemy

• 2 Odpowiedzi
  • 550 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

PocketGG + 3630 problemy
« dnia: Grudzień 10, 2004, 20:20:27 »
Witam

mam problem z pocket gg, a mianowicie:
pewnego pieknego poranka odpalam ipaq'a lacze sie do sieci via gprs nastepnie odpalam gg, a ono elokwetnie stwierdza ze nie znalazlo plikow uzytkownika i czy ma zalozyc.... ot ciekawostka przyrodnicza mysle sobie... ale nic to, wcisnalem klawisz zaloz uzytkownika, no i zaczela sie standardowa procedura dodawania, az do momentu gdy trzeba bylo podac nr uzytkownika haslo itp, woogle dziwnie wygladal ekran wypelniania danych, tj nie bylo nic ustawione domyslnie, ani kropeczki przy wyszukiwaniu serwera, ani zaznaczonego czasu "aktywnosci" gg, kompletnie nic, rowniez nie mozna bylo przelaczac zakladek "status" ,  "wyglad" itd. na dodatek nie dalo sie nic zatwierdzic, czyli kompletna olewka mnie przez gg :) coz zrobilem end task w ustawieniach zamknalem gg. nastepne uruchomienie gg, to samo, zastosowalem nawes stary trick windowsowy czyli reinstall lacznie z kompletnym wywaleniem plikow gg z program files, nie pomoglo :( przyszedl wiec czas na hard reset, instalacja progsow od nowa, wszystko dziala ok :) lecz nie na dlugo niestety :( po doslownie 3 uruchomieniach gg porobilo sie dokladnie to samo :( dodam jeszcze ze mam w gg 2 profile no i najnowsze gg (sciagane tydzien temu z pda club)

czy ktos z was ma moze jakis pomysl jak rozwiazac taki problem ?

pozdrawiam
Cancer

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
PocketGG + 3630 problemy
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 10, 2004, 23:06:03 »
Moze to wlasnie te dwa profile... Zainstaluj lepiej dwie osobne edycje GG, jesli sie da.

PocketGG + 3630 problemy
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 11, 2004, 11:42:04 »
juz po krzyku :) wywalilem plik z ustawnieniami gg z program files/pocketgg, fakt trzeba bylo dodawac profile od nowa, ale ocalaly wszelkie kontakty i archiwum.

Jakby ktos mial taki problem to trzeba usunac plik ustawien z kat. pocket gg, potem odpalic gg i dodac od nowa profil z dokladnie takimi samymi nazwami ;)

pozdrawiam
Cancer