Witam
mam problem z pocket gg, a mianowicie:
pewnego pieknego poranka odpalam ipaq'a lacze sie do sieci via gprs nastepnie odpalam gg, a ono elokwetnie stwierdza ze nie znalazlo plikow uzytkownika i czy ma zalozyc.... ot ciekawostka przyrodnicza mysle sobie... ale nic to, wcisnalem klawisz zaloz uzytkownika, no i zaczela sie standardowa procedura dodawania, az do momentu gdy trzeba bylo podac nr uzytkownika haslo itp, woogle dziwnie wygladal ekran wypelniania danych, tj nie bylo nic ustawione domyslnie, ani kropeczki przy wyszukiwaniu serwera, ani zaznaczonego czasu "aktywnosci" gg, kompletnie nic, rowniez nie mozna bylo przelaczac zakladek "status" , "wyglad" itd. na dodatek nie dalo sie nic zatwierdzic, czyli kompletna olewka mnie przez gg

coz zrobilem end task w ustawieniach zamknalem gg. nastepne uruchomienie gg, to samo, zastosowalem nawes stary trick windowsowy czyli reinstall lacznie z kompletnym wywaleniem plikow gg z program files, nie pomoglo

przyszedl wiec czas na hard reset, instalacja progsow od nowa, wszystko dziala ok

lecz nie na dlugo niestety

po doslownie 3 uruchomieniach gg porobilo sie dokladnie to samo

dodam jeszcze ze mam w gg 2 profile no i najnowsze gg (sciagane tydzien temu z pda club)
czy ktos z was ma moze jakis pomysl jak rozwiazac taki problem ?
pozdrawiam
Cancer