prosba o pomoc przy ipaq 3630

• 2 Odpowiedzi
  • 518 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Luty 15, 2006, 08:47:21 »
witam
mam kilka pytan dotyczacych ipaqa 3630
mam w nim niemca oryginała pozbylem sie chyba ale nadal on tam tkwi mniejsza o to.mam plecki pcima i mam modem z Orange Poland chcialbym to jakos spiac zeby zobaczec czy to chodzi na nim nie mam zielonego pojecia jak to uczynic ijak to zrobic prosze o pomoc.
modem mi znajduje ipaq pokazuje s_e gc75

czy moze mi ktos wyjasnic jaki mam system wrzucic do niego zeby dobrze chodziło i nie zwieszało sie.jestem troche laikiem w ipaqach ale ucze sie tego :lol: a do tego jak mam to zrobic wiem ze to jest w postach ale nie czaje tego ni w zab moze mi to ktos na tym modelu konkretnie opisac, a i chodzi mi o polak na niego wiem ze jakas jest bo cos znalazłem ale nic nie pasuje. pokazuje fatal error i zwiecha.

co lepiej wybrac karte pcima z czytnikiem kart bo mam kilka 1gb sd mmc  zeby na nim chodzila jakas czy lepiej kupic przejsciowke i cf jakas 1gb

dziekuje pozdrawiam adam :?:  :!:  :idea:

*

Offline lipciopda

• 6801
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 15, 2006, 08:50:29 »
do 3630 nie ma nowszego systemu nic PPC2002 - opis zmiany z wersji niemieckiej na angielska opisany jest w watku przyklejonym w tym dziale

tak a co z modemem gprs orange
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 16, 2006, 10:16:19 »
tak to ten proble mam juz za soba prawie windy na ppc
ale nie wiem co mozna zdzialac i czy mozna zadzialac z modemem gprs orange???????????????????????????