Też miałem ten problem, gdy pracowałem z Ipaqiem 3630 i system PPC 2000. Problemu nie ma w systemie PPC2002. Dlaczego ? Otóż wydaje mi się, że LE próbuje na siłę ustawić jako domyślny region: Polska, oraz inne parametry (w tym stronę kodową ISO dla IE), której system PPC2000 po prostu nie obsługuje. Tak przynajmniej było u mnie. Ominąłem ten problem, w ten sposób, że po hard resecie zainstalowałem najpierw Demo InterWrita Sunnysoftu, które to DEMO rozbudowuje system o region Polska, dopiero potem instalowałem LE. O ile pamiętam po odinstalowaniu InterWrita wszystko było OK.
[Dodano: 2003-04-07 14:49:21]
Problem, o któym pisałem powyżej o ile pamiętam powodował ogólne "cuda" w pracy z Ipaqiem. Pop prostu działy się różne rzeczy.
Natomiast zawieszanie się na drugiej stronie, o czym wspomniał Pan Jakub można ominąć w ten sposób, że po hard resecie nic nie robiąc z Ipaqiem wkładasz go do stacji dokującej i z poziomu Peceta usuwasz plik welcome.exe (o ile pamiętam to jest to w katalogu WINDOWSSTART UP), a następnie wyciągnij ipaqa ze stacji i zrób softereset. Na bank zadziała.