Witam, niedawno stałem się posiadaczem h3970, podczas moich zabaw z własnoręcznym robieniem kabla USB i wgrywaniem Windowsa 2003 chyba udało mi się go wymazać

Objaw jak
w tym wątku.
Nie mam stacji dokującej ani kabla rs232, więc nie mogę tego sam naprawić - czy jest ktoś z Warszawy (ochota) chętny pożyczyć mi stację dokującą lub wgrać mi Windowsa ? Chwilowo nie stać mnie na kupno stacji dokującej wyłącznie w celu naprawienia palmtopa.
edit:
Oczywiście mile widziane będą porady i ROM potrzebny do ożywienia palmtopa - chyba, że
już znalazłem wszystko co jest potrzebne. Nie mam też karty SD którą by czytał - mam prawie nie używaną SD 1GB, sprawną ale niekompatybilną, chętnie się zamienię na jakąś rozpoznawaną przez h3970. Czy mogę użyć do naprawy karty CF ? Mam plecki (nie od compaqa ale działały pod w2002) i kartę.
Napisane: Listopad 16, 2009, 16:44:24
OK, poradziłem sobie

Źle kabelek USB zlutowałem, poprawiłem i bez najmniejszego oporu wgrał się ROM update.
Schemat znalazłem tutaj:
http://pinouts.ru/PDA/ipaq_22p_pinout.shtml, w oparciu o to narysowałem
pinout do ipaqa (tak, w paincie). Zmoddowałem sobie przejściówkę od ładowarki sieciowej, jakimś cudem nie dość że dało się ją rozkręcić to jeszcze ma w środku wszystkie piny.
Nadal jestem zainteresowany wymianą na kompatybilną kartę SD, jeżeli ktoś może pomóc z win2003 na tego palmtopa to też piwo postawię