Plecki TDK BT, pomozecie ??

• 1 Odpowiedzi
  • 362 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Lipiec 13, 2005, 19:42:06 »
Witam

Pol roku temu kupilem plecki BT na allegro.Po zainstalowaniu wszystko dzialalo bez najmniejszych problemow (korzystalem z GPRS i telefonu via BT, co kilka dni i nic sie nie dzialo).
Ale musialem wyjechac i po miesiacu nieuzywania rozladowala sie kompletnie bateria i zrobil sie twardy reset (ladowanie systemu od nowa,kalibrowanie ekranu itp). No i teraz nie dziala BT w tych pleckach.
Po pierwsze plecki nie chca sie zainstalowac do konca-wyskakuje bialy ekran i ipaq sie zawiesza.
Po drugie, CF dziala bez problemow, ale jak chce wejsc do Bluetooth settings to pisze - "wloz plecki" - cos takiego.
Po trzecie, jakims cudem za "setnym" razem udalo mi sie zainstalowac plecki do konca (bez tego bialego ekranu i bez zwisu), to i tak nie dziala Blueotooth settings - ten sam komunikat wyskakuje i zawiesina.
Instalowalem juz kilka programow na system i kilka razy probowalem zainstalowac plecki (z nadzieja ze brakuje mu bobliotek dll) ale nic z tego.Plecki nie instaluja sie do konca,wyskakuje bialy ekran, a po miekkim resecie dalej jest to samo.
Moze ktos zetknal sie z czyms takim ? Dziwne jest to, ze przedtem wszystko dzialalo BEZ PROBLEMU.
Bylbym wdzieczny za pomoc. Moj sprzet to iPaq 3630,ver.3.0 czyli chyba PPC2002 (w kazdym badz razie taki byl przed rozladowaniem a teraz nic sie z wygladu nie zmienilo-ale dokladnie nie wiem bo nie wiem jak wyglada PPC2000).
Pozdrawiam i bylbym wdzieczny za info...Jarek

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 13, 2005, 19:56:34 »
Byc moze miales wgrane jakies poprawki do RAMu, ktore teraz zniknely? Moze wrzuc najnowszy EUU? Chyba numerek 3.