IPAQ H5450 uwagi

• 3 Odpowiedzi
  • 1214 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

IPAQ H5450 uwagi
« dnia: Marzec 01, 2003, 18:29:13 »
Witam,

Wlasnie mam od 3 dni IPAQ H5450, jest to moj pierwszy PDA wiec trudno mi odnies sie do innych.
Bateria (koreanska - byly uwagi ze dunskie sa lepsze) chodzi bez Bluetooth i WLAN ok 8.5 do 9 godzin z wlaczony Bluetooth praca skraca sie do 6-7 godzin podobnie z WLAN. Konfiguracja z Nokia 6310 via Bluetooth poszla bez problemow podobnie z WLAN z AP firmy Linksys ldanie sprawowal sie ale mialem wrazenie ze otwieranie stron WWW jest bardzo wolne w porownaniu z Laptop ktory tez na WLAN obok pracowal.
Polonizacaj dostarczona w pakiecie jest niepelna i w efekcie niektore programy nie sa widzane (puste miejsca w ustawieniach systemu - monitor bateri)
Nie wiem jak jest w innych modelach IPAQ ale kazdy dzwiek odtwarzany jest z krotkim trzaskiem.

IPAQ H5450 uwagi
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 07, 2003, 19:01:57 »
A ja mam problemy, 6310i odrzuca mi mojego IPAQ.
Mogłbys mi literalnie wyjaśnić jak to to dogadac ?

*

Offline astved

• **
  • 137
IPAQ H5450 uwagi
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 08, 2003, 00:03:48 »
prawdopodobnie masz skrzaniony telefon, moj kumpel ma to samo, sypie polaczenie po kilku sekundach, wgranie nowego softu nie pomoglo i tak naprawde nie wiadomo co jest przyczyna, po prostu niektore 6310i to maja, niektore nie ;-( Ja na szczescie mam Ericssona T39m i nie mam problemow z polaczeniem. Co do osiagow na bateriach... doprawdy nie wiem co robicie ze macie tak dlugi czas czuwania na baterii. H54 jest generalnie w porzo, choc niemlosiernie moze wkurzyc ten maly dzyndzelek zwany "joypadem" i nerwica z tym zwiazana, supercichy glosnik i ogolnie brak perspektyw na jego softwearowe podkrecenie :( oraz wieszajacy sie ipaq po backupie jesli masz uaktywniony czytnik fingerprint. Za to najlepszy ekran w kategorii pocketpc, duzo ramu i romu, czuly ekranik. Nie mam wad jakie wystepowaly w innych pocketpc, takich jak np. smiecie za ekranem, czy slaba czulosc ekranu. Generalnie sie sprawdza ale hurraoptymizmu nie mam

IPAQ H5450 uwagi
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 10, 2003, 13:39:58 »
lokalizacja dołączna do ipaków H5450 przez pewien czas był to wersja z ipaq h39xx
masz kupon rejestracyjny i tam jest info gdzie sie zarejestrować (ew. zadzwonić) i dostaniesz za friko pełną wersję dedykowaną do H5450