troche gier juz mi przelecialo przez ostatnie lata i wydaje mi sie ze chyba w wiekszosci nie da sie zmienic kontrolek.
zwykle opcje sa bardzo skape.
zastanawia mnie fakt, ze skoro ow klawiatura zakrywa wbudowane przyciski, to czemu nie ma kursorow ktorych w chwili jej uzytku brakuje?
bardzo mi sie podoba klawiaturka saiteka, jednak w polsce nie idzie nic znalezc na jej temat.
dziwi mnie tez ze rynek klawiatur kciukowych jest znikomy.
znam nie jedna osobe ktore narzeka na sprzetowe przyciski ktorymi gra sie niewygodnie.
na moim 3835 to i tak nie jest tak zle z tym joyem... bo widzialem u innych takie rozwiazania ze mozna zapomniec o innych grach poza sterowanymi prawie w pelni rysikiem.
klawiatury rozkladane to nie to o co chodzi (a jest ich pelno), bo trzeba urzadzenia malego, latwo przenosnego, zeby wszystko miescilo sie w lapie.
jak mam cos takiego rozkladac, to juz wole wziac laptopa;)
jedyny wniosek to taki ze telefony z wbudowanymi klawiaturami opanowaly obecnie rynek pocketow, jednak szkoda katowac wbudowanych na stale przyciskow.
tak czy owak przydalby sie specjalny dodatek dla ludzi ktorzy wykorzystuja pockety do giercowania.
tak jak pisalem wczesniej.
mam juz tak wyrobiony joy w pockecie, ze musze mocno dociskac kursory aby zakontaktowaly.