HP Compaq 3870 Problem z włączaniem... Help !!!

• 0 Odpowiedzi
  • 432 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline tidit

• 23
HP Compaq 3870 Problem z włączaniem... Help !!!
« dnia: Sierpień 31, 2007, 12:08:38 »
Witam, dwa lata temu stałem się posiadaczem HP Compaqa 3870. Posiadał system ppc2002 co bardzo ograniczało mnie w zakresie łączności z bluetooth i używaniu aplikacji (bardzo był niestabilny)

Zainteresowałem się tematem aktualizacji do WM2003 co też uczyniłem (jakiś rok temu) przez aktualizację od HP (plik exe) I okazało się to strzałem w 10 - system super stabilnie chodził, nie było problemów z bluetooth, chodził net przez tepsowskiego liveboxa.

I tak przez rok nic w nim nie zmieniałem

Ostatnio mam problem następujący:
Jak ipaq jest włączony i wyłączę do przyciskiem power to już później nie mogę go włączyć powerem. Czasem zeby sie uruchomił muszę mu rysikiem wcisnąć reset - wtedy pojawia sie ten ekran compaqa i po chwili jest włączony.
Ale zdarza sie tak że tak się po wyłączeniu zamuli że trzeba go podpiąć do kabla zasilająco-synchronizującego i rozłączyć , ponownie podłączyć i następnie za pomocą resetu (rysikiem ) daje się go włączyć

nigdy wcześniej takiego problemu nie miałem, od jakiegoś czasu sa właśnie te akcje z włączaniem po wyłączeniu.

Dodam że wydaje mi sie ze bateria jest jeszcze ok (bez problemu trzyma 3 - 4 godziny co mi wystarcza.

Aktualnie posiadam taki system (info z assat viewera)

Product Revision Level: 2.0
Rom date: 09/24/03
Rom revision: 4.00.06 ENG
OS Version: Windows CE 4.20

a w system info:

Version 4.20.1081 (Bulid 13100)

może ma ktoś jakiś pomysł jak na to zaradzic ??

pozdrawiam, i proszę o rade