Witam
Tak jak w temacie czy stres związany z upgradem Ipaq 3870 do WM 2003 jest wart zachodu ,czy Ipaq po takiej operacji dziala stabilnie i nie jest bardziej przymulony w działaniu ,jak wyglada również sprawa z zapotrzebowaniem na energię ,czy przypadkiem nie zwiększa sie pobór pradu z akumulatora ,czyli skrócony czas pracy na jednym ładowaniu . Oczywiście możliwości zwiazane z nowym systemem kuszą ale . . . . . . . . . , własnie wiele sie naczytałem na tym forum z problemami i zagrożeniami zwiazanymi z tą operacja , wiadomo mozna tego nie robić ,ale też mówią kto pyta nie błądzi :). Obecnie gdzieś na moim PC spoczywa instalka :"Pocket 2003 Upgrade for iPAQ 3870- Final" po odpaleniu zgłasza się program instalacyjny :H3800 ROM upgrade Utility - InstallSheld Wizard ,czyzby była to uniwersalna instalka dla serii 38XX , dalej idac program informuje o możliwości zmiany romu z wersji 2. 20 do 4. 00 . Mówiąc szczerze troche mnie niepokoi ta "uniwersalność" ,jak na razie przy pierwszej próbie nic nie wyszło ,bo przy ostatniej fazie wywaliło mi jakis ERROR ,ale może było to zwiazane z tym że próbowałem to zrobić przez uniwersalny kabel synchronizacja-ładowanie i jak na w początkowej fazie program mówił o podłaczeniu ładowarki , to chyba pózniej mówi o jej odłączeniu (oj ten mój słaby angielski ),chyba ze problem jest inny ?.
Będę wdzięczny za wszelkie informacje ,uwagi i sugestie.
Pozdrawiam