Dziwne zwisy 3970

• 5 Odpowiedzi
  • 503 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Dziwne zwisy 3970
« dnia: Marzec 23, 2004, 02:45:56 »
Nie wiem czy moj Ipaq jesta jkis kurde dziwny czy co bo ma taka mala przypadlosc :)
Czasami (dwa - trzy razy na tydzien) ma taki objaw ze po soft resecie nie wstaje - bialy ekran i nic nie widac (mozna sobie go tak restartowac do bolu) w tle slychac ze wszystko sie odpalilo i dziala - budziki, komunikaty - generalnie jest ok poza WIZJA ktorej nie ma - bialy ekran i finito. Nie jest to kwestia tego ze nie byla naladowana bateria :) - (ostatnio odrazu po pierwszym resecie jak go odpiolem od ladowarki). Nie wiem czy za bardzo nie namieszalem ale jak by cos bylo niejasne to doprecyzuje objaw.
Za jakies pomysly bede wdzieczny bo technike robienia backupow i odzyskiwania wszystkiego mam juz w 1 palcu hehe

*

Offline marcel

• 829
  • Sprzęt: x800
Dziwne zwisy 3970
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 23, 2004, 06:44:47 »
albo lewy rom
albo jakis program blokuje (wywal wszystko i zobaczy czy tez tak jest)
ewentulanie jakis pasworter np. Logo login (wylacz sprawdzanie hasła)

Dziwne zwisy 3970
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 25, 2004, 18:57:35 »
nie mam w ogole sprawdzania hasla - ale fakt pierszy raz tak mi sie stalo jak go mialem - po ktoryms hard resecie juz go nie zakladalem. Najbardziej zdziwilo mnie to ze przy baterii na 100% naladowanej zrobil mi taki numer. Coz dzieki za wskazowki bede badal dalej temat - moze to jakos rozwiklam :)

*

Offline kozi

• **
  • 220
Dziwne zwisy 3970
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 27, 2004, 01:12:08 »
u mnie swojego czasu ostro mieszal "with mp3 player" czy jakos podobnie - hard reset byl konieczny

Dziwne zwisy 3970
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 27, 2004, 18:41:24 »
uzywam opcji prostego hasła (systemowego) - 4 cyfry. Nigdy nie miałem takiej przypadłości u siebie (rok uzytkowania) - obojętnie czy miałem hasło czy nie.
MP3 słuchałem przy pomocy WinMP. Uzywam kilku zewnętrznych programów ale nigdy nic się nie działo.

Dziwne zwisy 3970
« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 30, 2004, 02:04:58 »
Mi juz objawy zniknely (tfff, odpukac w niemalowane) ale jak narazie spoko jest - moze mialem cos zainstalowane - po ktoryms hard resecie przestal mi wariowac. moze dlatego ze mniej zainstalowanych mam rzeczy na nim teraz.