Prośba o pomoc: iPAQ 3970 problem z pocztą... i inne.

• 3 Odpowiedzi
  • 413 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline wall

• 11
« dnia: Lipiec 19, 2005, 11:12:32 »
Szanowni Forumowicze !!!
Mam następujące problemy z pocztą w IPAQ. Otóż mogę normalnie wysyłać pocztę natomiast z odpieraniem jest pewien problem. Polega on na tym, że podczas ściągania poczty widzę wszystkie nagłowki. Po zakończeniu ściagania poczty wszystko znika. Tak samo nie zostają kopie wysłanych listów w katalogu poczty wychodzącej.
Kolejny problem to polskie czcionki przy używaniu klawiatury iPAQ FOLDABLE KEYBOARD. Otóż po podłączeniu klawiatury nie mogę używać polskich czcionek. Muszę je wprowadzać z ekranu. Swego czasu miała ukazać sie łatka rozwiązująca ten problem - tak powiedzieli mi w Media Office. Jednak nigdy nic takiego nie znalazłem.
Jeśli ktoś z państwa posiada jakieś informacje na powyższe tematy to proszę o pomoc w rozwiazaniu tych problemów. Pozdrawiam wszystkich Forumowiczy.

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 19, 2005, 12:17:14 »
By zostawaly kopie wyslanych listow trzeba postawic ptaszka przy odpowiedniej opcji w menu programu -> Tools -> Options -> Keep copy of sent mail...

Czemu znika poczta? Nie mam pojecia... moze jednoczesnie odbiera Ci sie poczta na PC? Bo jak maile znikaja z serwera to znikaja wtedy tez z PDA przy pobieraniu nowej poczty. O to chodzi?

Aby dzialaly polskie znaki na tej klawiaturze musisz miec pelna wersja InterWrite'a lub mWritera dla iPAQa.

*

Offline wall

• 11
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 19, 2005, 13:42:16 »
Dzięki za szybką odpowiedź!!! Z tą pocztą to jest tak, że nie działa mi tylko to konto na plusnecie. Program pocztowy mam wyłączony na zwykłym PC więc wiadomości są cały czas na serwerze PLUSNETU. Natomiast z konta ONETU ściągam pocztę bez problemu.
Gdy kupowałem klawiaturę to dostałem płytkę z programem InterWrite'a, pytanie moje brzmi: gdzie mozna kupić pełną wersję i ile to kosztuje? Odwiedziłem stronę Media Ofice i tam znalazłem wstępne informację na temat mWritera. Jak coś będe wiedział to zostawie w tym miejscu wiadomość. Pozdrawiam.

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 19, 2005, 18:20:16 »
Oba programy sprzedawal MediaOffice. Tzn mWriter to jest tak jakby nowa wersja InterWrite.