Witam.
Jestem nowy więc się przywitm na wstępie.
Witam serdecznie

Kupiłem z drugiej ręki w/w iPAQ'a i mam problemik.
Mianowicie po podłączeniu Activesync z PC (USB) wszystko ładnie śmiga, połączenie jest stabilne, mogę używać Internet Explorera, pocket Gadu 3, ale gdy tylko zacznę kopiować pliki np mp3 lub inne paro megwe (nie wspominając już o pareset megowych) wiesza się Activesync (nie wiem czy to wina iPaq'a czy PC). Ponowne połączenie jest możliwe tylko po zabiciu Activesync w iPAQ (settings -> system -> memory -> Running Programs i zresetowaniu (soft). Wtedy łączy się z PC na nowo - nie trzeba nic robić na PC tylko ewentualnie poczekać aż połączenie sie timeout'nie. Drugi problem to dosyć częste zwisy ekranu dotykowego - pracuję sobie a tu nagle ciach - nie działa ekran dotykowy - przyciski działają - zazwyczaj tak się dzieje właśnie w czasie jakichś ruchów międzu PDA a PC. iPAQ posiada plecki + kartę CF Kingston 512 MB. Takie jeszcze pytanko, czy ruszy na nim SD 512MB ?? Bo wkładałem dziś MMC 256 i nie chciało działać :/
PDA posiada windows 2003 (Asset Viewer -> Version -> OS Version Windows CE 4.20)
Na PC Activesync 3.5 i 3.7.1
Czy łatwo mi będzie wrócić do oryginalnego WIndows 2002 (posiadam pliki: asset_image.gz (1KB) + saved_bootldr.gz (84KB) + wince_image.gz (19994KB) ??
To chyba tyle, poprosił bym o jakieś rady
Z góry dziękuję.
Pozdrawiam klubowiczów,
Rafał Polewski
Wrocław, Polska