mam palma z windowsem ce 3.0 a chcialbym wrzucic na niego win 2002, chyba nie dubluje rzadnego tematu poniewaz na allegro ani na tym forum nie spotkalem sie jeszcze z h3630 z win ce, jestem kompletnie zielony jesli chodzi o te sprawy poniewaz calkiem niedawno dostalem taki sprzet, i wlasciwie to potrzebuje wiedziec wszystko, probowalem znalesc gdziekolwiek win 2002 ale ogulnie to ciezko jest go kupic a jeszcze gorzej sciagnac, szukalem troche na p2p ale potrzebowal bym liste plikow ktore musi taka instalka zawierac, pozniej chcialbym wiedziec jak takie cos mam wrzuci (jesli to jest wogule mozliwe) na mojego palma i o co chodzi z tymi twardymi restartami itp, jakie guziki trzeba wcisnac, bo probowalem ale nic mi z tego nie wyszlo ( moze mam za malo palcow) prosil bym kogos o instrukcje krok po kroku lub ewenutalnie linki do stron gdzie jest to opisane (mozliwe ze nie przeszukalem dobrze forum) gdyby ktos mial podobny problem i go rozwiazal to podaje tutaj moje gg:4622247 i email: olej88@vp.pl
pozdro i z gory dzieki za wszelkie straty energi w celu rozwiazania mojego problemu 8-)