Witam!
Trochę nie standartowo ale na początku zacznę się tłumaczyć a potem zapytam o to co chcę wiedzieć, palmtopa mam dlatego ze tata dostał go od kogoś w rozliczeniu, a tacie jest on zupełnie zbędny i w sumie to dał mi go w przencie

a ja sam nie za wiele wiem na temat palmtopów.
Kilka pytań:
1. Jaki polecicie program do odtwarzania mp3 na palmtopie, tzn chciał bym żeby służył mi jako taka troche "lepszejsza" empetrójka

2. Jaki program do odtwarzania filmów i jak je przekonwertować na komputerze do rozmiaru ekranu palma żeby były małe i zabierały jak najmniej miejsca?
3. Co musiał bym dokupić aby palm obsługiwał sieci wifi?
4. Do czego słyży takie szerokie duże złącze z tyłu palma jakby za tym którym się go podłącza do kompa?
5. W jaki sposób palm może współpracować z telefonem (nokia 6233) zn wiem że można mieć dzięki temu internet - to już sobie skonfigurowałem, ale słyszałem że można jakoś przekopiować do palma numerytelefonów i jakoś tam nimi łatwiej zarządzać czy coś, no właśnie nie wiem do końca co, mógł bym prosić o jakieś szersze wytłumaczenie tematu?

6. Jakie gry można zainstalować na palmie i w sumie to jak się w nie gra? rysikiem?
7. I takie chyba najbardziej abstrakcyjne pytanie... do czego jeszcze mógł by mi się przydać palmtop?

z góry bardzo dziękuję za pomoc
pozdrawiam
wiwo