3970 + GPS + Bluetooth

• 3 Odpowiedzi
  • 450 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

3970 + GPS + Bluetooth
« dnia: Lipiec 13, 2007, 13:24:41 »
mam 3970 i wlasnie kupilem GPS po bluetooth i za cholere niemoge tego polaczyc Sprzedajacy Gps pisze ze mam ustawic jakies porty w celu polaczenia a ja nie wiem gdzie i jak to zrobic POMOCY

*

Offline Nameless

• 1393
    • PDAclub.pl
  • Sprzęt: iPod Touch, iPAQ 2210, Palm m515 i Nokia 6820
Odp: 3970 + GPS + Bluetooth
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 13, 2007, 16:12:21 »
Musisz najpierw sparować urządzenie od strony PPC (wchodzisz do menadżera BlueTooth -->  włączasz widok sparowanych urządzeń i dodajesz nowe). Potem patrzysz na listę dostępnych połączeń z odbiornikiem (będzie pewnie tylko 1) i łączysz się w ten sposób.

~..in a Rub-a-duB style..in a Rub-a-duB style..~

« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 13, 2007, 17:45:16 »
wszystko ok tylko ze jestem z tego zielony palma dostalem i bawie sie nim od 2 dni nie wiem jak wylaczyc sparowane urzadzenia nie wiem co mi jest w palmie potrzebne CZytam forum jest duzo zeczy ciekawych na nim ale pisane w jezyku dla mnie nie zrozumialym jestem laikiem Nie wiem jakie programy sobie wgrac nie wiem jak sie to robi Ogolnie nic nie wiem A nie ma zadnego tematu dla laika opisujacego najbardziej przydatne programy jakie mam sobie zainstalowac

*

Offline Nameless

• 1393
    • PDAclub.pl
  • Sprzęt: iPod Touch, iPAQ 2210, Palm m515 i Nokia 6820
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 13, 2007, 18:21:41 »
W takim razie zapoznaj się z działem FAQ i dla początkujących (wejdziesz do nich ze strony głównej - http://www.pdaclub.pl). Powinieneś tam znaleźć wszystkie potrzebne informacje. Wystarczy cierpliwie przeczytać ;) A tak na marginesie: iPAQ 3970 to nie Palm, ale Pocket PC (PPC) lub po prostu palmtop :)

~..in a Rub-a-duB style..in a Rub-a-duB style..~