Na serwerze ftp HP oprocz opisywanego ostatnio na lamach PDA Club nowego romu do h2215 (w wersji English) pojawilo sie wczoraj kilka nowych... Dwa z nich to (SP27358 i SP27359) najprawdopodobniej inne wersje jezykowe ww. romu (tak wynika z plikow tekstowych dot. tych romow), jednak trzeci wydaje mi sie troche tajemniczy.. Moze tylko niepotrzebnie sie podniecam (i zabardzo poluje na WM 2003 SE ; ) ale chyba warto to sprawdzic. Plik ma numer SP27365 a opisany jest jako US English. Co o tym myslicie? Czy HP przygotowalo osobna wersje angielska wersje romu dla europy i osobna dla USA czy to moze jednak SE ?

Ja mam juz wszystko na dysku, zaraz chyba zrobie backup i bede patrzyl.... Acha, romy znajduja sie na ftp.compaq.com w katalogu /pub/softpaq/sp27001-27500
[Dodano: 2004-03-26 21:57:36]
Hym... program instalacyjny romu SP27365 przedstawia wersje romu jako 1.00.10 (czyli dokladnie taka jaka mam wgrana oryginalnie w Ipaq). Troche dziwne... no to flashujemy...
[Dodano: 2004-03-26 22:11:27]
Bu, a jednak jest to identyczna wersja romu jaka mialem wgrana

Pytanie tylko dlaczego HP umiescilo ja wczoraj na serwerze? Nie wiem, ale skoro mam juz czysty rom to zrobie sobie teraz upgrade do wersji romu wypuszczonej w zeszlym tygodniu..