sklepy internetowe z dobrymi cenami na h2210

• 6 Odpowiedzi
  • 1164 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Maj 28, 2004, 00:51:12 »
Mam zamiar porzucic mojego Looxa na rzecz h2210. NIe mam jednak ochoty placic przeszlo 2 tys PLN za tę przyjemność (oficjalna cena wPL u HP). Czy możecie podac namiary na sklepy internetowe z atrakcyjniejszymi cenami (interesuje mnie angielskojęzyczna wersja)

*

Offline biblo

• 3314
  • Forum powinno być jak Media-Markt...
  • Sprzęt: Lumia 925, 730 Dual Sim, iPad mini Retina LTE
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 28, 2004, 17:55:51 »
Jeśli chcesz sprowadzać iPAQ-a z Ameryki, to skorzystaj z wyszukiwarki na www.cnet.com lub www.pricegrabber.com
Jeśli Europa, to np. www.expansys.com lub http://www.geizhals.at/eu/?cat=pdapc
Jeśli Polska, to najtaniej chyba na Allegro...
Pozdrawiam,
biblo

*

Offline WaldekGo

• 1522
    • smartphone.net.pl
  • Sprzęt: Touch HD2, TyTN II, Hero, Diamond, HTC p3300, SPV, SPV e200, SPV c500, SPV c550
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 28, 2004, 20:26:37 »
tylko z ciekawosci - jaki to ma sens?? to praktycznie identyczne urządzenia... w dodatku kupak ma gorszy aku.

« Odpowiedź #3 dnia: Maj 29, 2004, 18:30:16 »
poczekaj 2 miesiace ... bedzie multum nowych modeli VGA i 625 MHz

« Odpowiedź #4 dnia: Maj 29, 2004, 18:48:47 »
Dlaczego chcę zmienić:

mam Looxa od 2 lat i tak naprawdę dopiero od wgrania upgradu do Wm 2002 V 202 jestem z niego zadowolony. Przedtem był dość chimeryczny. W  opisach 2210 nikt nie wiesza psów na tej maszynce; wręcz przeciwnie np. Brighthand napisał , że to najlepszy ipaq do tej pory zrobiony.

Z testów wynika też że jego aku trzyma całkiem nieźle, a przede wszystkim jest wymienny.

Wreszcie ma WM2003, których obecnie nie mam w Looxie, a z opisu na firstloox tego co przezywali "szczęsliwi"  posiadacze WM 2003, które zafundował im FSC to raczej wylewa się morze lamentu anizeli pochwał.

I w końcu, chyba najważniesze - Loox mi się znudził;)  

*

Offline biblo

• 3314
  • Forum powinno być jak Media-Markt...
  • Sprzęt: Lumia 925, 730 Dual Sim, iPad mini Retina LTE
« Odpowiedź #5 dnia: Maj 29, 2004, 19:11:08 »
Pomijając Twój najważniejszy powód ;), to - mimo iż sam nie należę do ludzi cierpliwych - też bym raczej poczekał. Zapowiada się faktycznie bardzo dużo nowych palmtopów i co ważniejsze o całkiem nowych możliwościach - ekrany VGA (nawet 4-calowe), wbudowane moduły BT i WLAN, ewentualnie GSM lub GPS. Zmiana LOOX-a na iPAQ-a jest tak malutkim kroczkiem, że chyba nie wartym dopłaty na poziomie przynajmniej (?) tysiąca złotych.

Mnie też trochę znudził się ;) mój LOOX, ale aby spokojnie poczekać na te (niestety) jesienne "nowalijki", to nabyłem niedawno upgrade do WM-2003. LOOX działa szybciej, w dalszym ciągu przysługują mi bezpłatnie wszytkie aplikacje, które dołączone były do palmtopa - LEng, Pocket Informant (w wersjach zgodnych z WM-2003). Ogólnie jestem zadowolony i ... zaspokojony. Teraz mogę spokojnie poczekać te kilka miesięcy :)
Pozdrawiam,
biblo

« Odpowiedź #6 dnia: Maj 29, 2004, 23:11:58 »
Oj, zabiliście mi ćwieka tymi "nowalijkami". A łapki aż mnie świerzbią aby kupić 2210. Ale wobec tego chyba poczekam. Ciekaw jestem jednak cen tych "nowalijek" - obawiam się, że będą ponad 2 tys PLN.