Wiedz bylo tak:
Mam laptopa z winda XP pro i robilem aktualizacje rom-u z wersi 1.00 do wersi 1.10 w palmie H2210 ale niestety w trakcie tego moj laptop sie wylonczyl i jak sie mozna domyslic padla aktualizacia biosu w palmie na 57% !!!! Teraz palmtop sie nie podnosi tzn wlancza sie i pokazuje niby polonczenie USB v1.08 ( przy podlonczeniu go do kompa ) ale niestety ActiveSync v3.8.0 ( taka mam zainstalowana na kompie ) nie widzi uzadzenia i brak polonczenia - jesli wypne IPAQ ze staci przelancza mi sie na polonczenie serial. W momencie jak mi sie wlonczyl spowrotem komp wywalilo komunikat zebym zresetowal IPAQ ( palm) i po podlonczeniu go ponownie uruchomil aktualizacie i tez tak zrobilem ale niestety program aktualizujacy nie widzi uzadzenia i co za tym idzie nie moze go zaktualizowac i moj h2210 ma caly czas komunikat USB lub SERIAL ! Nie moge nic z nim zrobic co dziwne tez nie wlancza mi sie kontrolka ladowania palmtopa pomimo ze jest wpiety to ladowarki !!
Moje pytanie jak mozna sobie z tym poradzic i wgrac nowy bios do palmtopa zeby spowrotem dzialal