HP IPAQ 2210 czas przypominania (dzwonki)

• 6 Odpowiedzi
  • 1106 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Styczeń 14, 2004, 08:02:31 »
HP IPAQ 2210 czas przypominania (dzwonki). Kiedy mam ustawione spotkanie, to chciałbym aby przypominanie dwonkiem odbywało się nie przez 5 a 1 minutę, a nie mam możliwości albo nie umiem zminić zmienić tego ustawienia. Prosze o radę i pozdrawiam

*

Offline Stef

• *
  • 55
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 14, 2004, 09:41:12 »
Jak w edycji spotknia (appointment) masz "remind me". ponizej masz standardowo 15 minutes. kliknij na "15" i wybierz sobie wartosc z listy badz wpisz swoja. to samo na "minutes".

« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 14, 2004, 11:50:14 »
Sorry, może źle się wyraziłem; bo nie chodzi mi o ustawienie czasu przypomnienia przed spotkaniem, ale o czas trwania samego przypominania.
Obecnie ustawiam np. 1 godz. przed spotkaniem i o tej porze przypomina mi (powtarza) ustalonym sygnałem w kółko przez 1 minutę co 5 minut aż do potwierdzenia snooze lub dimiss, a jak mnie nie ma przy IPAQ-u to do wyczerpania baterii. Czy można zatem i jak ustalić, że sam czas przypominania będzie trwał np. przez określony czas lub kilka razy?.

*

Offline Stef

• *
  • 55
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 14, 2004, 17:08:39 »
Ja uzywam programiku Spb Pocket Plus. Zobacz, sa tam repeated alarms, mozna ustawic, ile razy, co i jak oraz okreslic, ze jak bateria ma mniej niz np. 30% to juz nie odtwarza. Pozdr.,

« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 15, 2004, 09:17:07 »
dziękuję Ci Stef, amoże masz ten programik, albo wiesz gdzie go załatwić?

*

Offline Stef

• *
  • 55

« Odpowiedź #6 dnia: Styczeń 17, 2004, 01:24:36 »
Tylko z tego co sie orientuje zmienia on alarmy w "Tasks" i "Clock" a alarmy w "Calendar" pozostaja takie same...

http://www.omegaone.com/PocketPC/BatteryPack.html - jak sie okazuje ten programik oprocz pluginu na "Today" zmienie tez alarmy i wiele innych funkcji. Lepiej kontroluje alarmy dzieki funkcji Power Alert:

Power Alert
Adjust Calendar, Task & Alarm sounds to repeat, change volume & more. Keep reminders quiet during meetings; have unique sounds so you know what the alert is!