prosze o pomoc- problem z zsychronizacja PC i IPAQ 1915?

• 6 Odpowiedzi
  • 2180 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Sierpień 16, 2003, 16:58:24 »
Serdecznie witam wszystkich Pocketowcow:), odkrylam ze moja synchronizacja IPAQ z notebookiem nie przebiega prawidlowo. Automatycznie impotowane sa z PC tylko wiadomosci z Outlooka do Inboxa, ale niestety nie dotyczy to zadnych plikow (np Worda), ktore zmienilam. Oprocz tego nie moge zsynchronizowac starych terminow i dat  do Calender i Active task. Prosze o pomoc, WIELKIE DZIEKI i  POZDRAWIAM serdecznie. Karmazynka

*

Offline bastiann

• 919
  • Sprzęt: ERA G2
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 16, 2003, 19:02:52 »
Hmm... wygląda to tak jak byś nie ustawiła prawidłowo szystki interesujących Cię opcji w ActiveSync-u. Ja wejdziesz do AS, najlepeij jak nie jest połączony z Pocket-em, wejdź w :
menu tools, Options ... i pojawi się okienko SyncOption. Masz ti kilka ikonek. Jak w którąś z nich klikniesz, to po przy pomocy klawisza Settings, po prawej, możesz zmienić ustawienia dotyczące dnego serwisu. Stare terminy można oczywiście zaimportować, o ile jest to ustawione. Domyślnie jest, o ile pamietam, 14 dni wstecz. Co do plików ... jest ustawienie Files i "w nim" trzeba ustawić jaki katalog chcesz synchronizować i czy wogóle ta funkcja Cię interesuje (ptaszek przy ikonce files w SyncOption).
Wydaje mi się że o to właśnie pytasz.
Powodzenia!

« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 16, 2003, 19:13:59 »
Witaj Bastiann ( Z NEVER ENDING STORY...:)

Dziekuje za pomoc, zastosuje sie do instrukcji, jesli mialabym jeszcze problemy mam nadzieje ze moge sie do Ciebie odezwac?

POZDRAWIAM  i zycze milego wieczoru.

*

Offline bastiann

• 919
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 16, 2003, 19:25:58 »
Tak, lubie smoki!
Jak bedziesz miała jakiś problem to pytaj. Postaram się pomóc!

« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 16, 2003, 19:38:59 »
WITAJ BASTIANN:)

Probowalam tez wyslac e-maila z podziekowaniami, bo tutaj nie kazdy zaglada, ale z FORUM nie moglam, cos jest nie tak z Twoim adresem, pewnie Jestes gdzies w Galaktyce...

Mam jednak smocze szczescie:), podobal mi sie zawsze ten bialy wielki, puszysty... smok

*

Offline bastiann

• 919
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 16, 2003, 19:56:41 »
xbastiann@wp.pl

« Odpowiedź #6 dnia: Sierpień 16, 2003, 20:03:00 »
Hej BASTIANNIE:)

Dziekuje. Zauwazylam ze w moich danych tez jest cos nie tak, nie jestem pewna jak z -emailem, ale numer gg sie nie zgadza, cos jest nie tak z profilem:), gg= 1159389 i ewamloda@poczta.onet.pl

Jestem wdzieczna za pomoc:)

POZDRAWIAM BASTIANA I SMOKA, niech mleczna Droga w GALAKTYCR WAS prowadzi :)