bron Boze nie aktualizuj romu do 1.10!!!!!!...Ja mialem to samo i poruszalem temat na forum...tzn...
Po przepelnieniu Ipaq File Store i przy przypadkowym resecie palma przy uzywaniu Bloototha...np automapa...Palm wariuje i zapisuje bledy w romie...i wywala ten blad bttrayce.exe... Niby ROM "Read Only Mem." ale jednak to jest Flash i da sie zmienic w ipaczku ROM...Nie mialem na palma gwarancji wiec zadzwonilem do serwisu HP czy da sie cos z tym zrobic...Oni powiedzieli ze nie bardzo czaja o co chodziii... lamusy

i powiedzieli zepym aktualizowal rom na 1.10... Oczywiscie tak zrobilem i moj palm padl!!!!!! wtedy to przynajmniej chodzil

z bledem ale chodzil nawes hard reset nic nie dawal

ale chodzil

a po wgraniu 1.10 pasek po resecie dochodzil do konca i tyle...nic wiecej.W serwisie mi powiedzieli 350zl za plyte glowna.Ipaczka sprzedalem na czesci na allegro... Wziol wszystko taki gosc co troche kumal w temacie i przywrocil mu jakos poprzedni ROM tak wiec Palm ruszyl...ale bledy zostaly...Teraz mam juz noweczke z gwarancja...probowalem powtorzyc to co wtedy ale tym razem nic mu sie nie stalo(moze dlatego ze od razu mial 1.10)

SEUR jak masz jakies pytania to wal na gg 703273

i chyba mam gdzies ten lik bttrayce.exe na kompie...zreszta moge ci zrzucic z palma... A tak poza tym to slyszalem ze na to pomaga zastapienie wszystkich likow zaczynajacych sie na Btt i przynajmniej nie bedzie ci wywalac bledu ale po hard reseci wszystko powroci gdyz ROM jest uszkodzony...Pozdro Jestem w miare swierzy w tych tematach wiec jak gdzies klepnolem glupstwo to sorry...W sumie kazdy kiedys zaczynal