Witam,
CHciałbym sie przywitać. Czas dołączyć do grona posiadaczy PPC

W czwartek wygrałem na aukcji Allegro.pl prawie nieuzywanego palmtopa HP IpaQ 1915 za śmieszną cenę 285 zł

Przyjdzie do mnie we wtorek i mam następujące pytania:
Moje 1 pytanie jest następujące-
Jakie gry działają na H1915, bardzo prosze o podanie tytułów oraz oczywiscie waszych wrażeń co do działania gier na tym palmie (wrażeń z gry)
Poszukuje karcianej gry makao, może ktoś zna nazwę jej Mobilnego odpowiednika ??
Drugie pytanko dotyczy internetu na tym palmiku, wiem że ma on IrDA, tak sie składa że mam moduł irda na usb wiec pewnie problemu z tym nie będzie aby posurfować uzywając Palmtopa, 5m przedłużacza USB i IrD'y na Usb

ale chciałbym się dowiedzieć jak jest lepiej, czy nie lepiej przypadkiem podłączyć komputerek pod usb ? Czy jest różnica prędkości między internetem za pośrednictwem Usb a internetem za pośrednictwem IrD'y.
3 Pytanie:
http://www.geek.com/news/geeknews/2003Mar/bpd20030317019139.htmNa tej stronie pisze że H1915 ma slot SDIO, lecz z waszych wypowiedzi na forum wywniskowałem że niema on jednak slotu SDIO... Moje pytanie jest takie, czy ktoś z was probował podłączyć kartę WLAN pod te wejście SD ?
Przy okazji chciałbym sie dowiedzieć czy istnieje modół Bluetooth na takowe wejście SD??
Pozdrawiam, mam nadzieje że moje pytania są proste i logiczne, i kazdy wie oco mi chodzi ;p
Cześć.