ale miales farta, ze tu zajrzalem

chyba poczulem, ze zostalem wywolany do tablicy...
mialem/mam oba wiec powiem co wiem - po kolei:
1.
kwestia za ile... i po co... jesli zmiescisz sie w 100-200 zl i naprawde chcesz wykorzystywac nawigacje to warto
2.
sadze, ze sobie poradzi - uzywalem T68i z 1930 po IR i nie bylo zadnych problemow - czemu po BT mialyby byc? czegos nie wiem?
3.
mozna zauwazyc roznice w predkosci - na samym poczatku jak sie przesiadlem wydawalo mi sie, ze nawet okienka sie o ulamek sekundy szybciej otwieraja
4.
nie wiem - nie gralem w w/w gry ale dane o predkosciach grafiki w testach chyba cos znacza - 1940 wypada tu rewelacyjnie dobrze
5.
dobrze myslisz - jesli serio zastanawiasz sie nad nawigacja to niestety pliki z mapami robia sie coraz wieksze i trzeba to gdzies wgrac - do takiego zestawu kupujesz np. BT-338 i smiga az milo
ja co prawda uzywam GPS na karcie SD ale przyznaje, ze jest to polsrodek - mapy zwykle z Destinatora mam przyciete i zawsze musze pamietac co gdzie wgrac - czy na karte czy do pamieci - powoli zastanawiam sie nad nowym GPS bo cos mi sie chrzani ostatnio
inna sprawa, ze jesli chodzi o podroze po Polsce to cala mapa XL juz ci sie chyba nawet nie zmiesci do pamieci wewnetrznej wiec BT jest jedynym rozwiazaniem
6.
fizycznie zauwazalna roznica sa dodatkowe aplikacja iPAQ Backup oraz iPAQ Image Viewier - niby nic ale zawsze cos
jesli chodzi o 1.00 i 1.10 w 1940 to tu masz szczegolowe porownanie
http://www.pdaclub.pl/view.php?news_id=7953iPAQ File Storage ma dokladnie 13.24MB
jesli jeszcze masz jakies pytania to wal smialo - podsumowujac - jesli masz dolozyc 100-200 zl chyba warto zmienic - jesli wiecej to zastanowilbym sie nad 2210 (z CF i BT) albo 4150 (z WiFi i BT) - zalezy co potrzebujesz lub czyms calkowicie nowym z serii hx lub rx