Mylisz sie.Czytałem,szukałem. Tylko że wersje angielskie są troche inaczej opisane niż hiszpańskie! A języka z pusta bateria niezmienie. Pozatym problem jest taki że po podłaczeniu palma bateria się ładuje i jest połaczenie z kompem,a po około minucie nagle zrywa połaczenie,i ładowanie też. jeśli jest gdzies rozwiązanie takiedo problemu pokaz mi post,a ja chetnie dopisze się do strony "nie dzieciom neo",jeśli nie,dopisze tam ciebie. Dobra.Czas do dokładny opis problemu:
Po podłaczeniu do komputera kabelkiem led po prawej stronie miga na czerwono,jak wejde w opcja baterji pokazuja mi sie dwa paski.Pierwszy to chyba bateria główna (ten pasek raz sie rusza a raz nie,a z tego co mi się wydaje powinien jednolicie sie przemieszczać),drugi pasek nie wiem do czego jest,ale jest na 80%. Kiedy podepne palma to przez minute czasem dwie bateria sie takimi skokami przerywanymi ładuje,i jest w programie "AS" napis "połaczono" ale po chwili słychać dzwięk rozłączenie w palmie,bateria już nawet skokami sie nieładuje,a w AS jest napis "niepołączono" Próbowałem zmienic port USB,patrzyłem czy styki są całe na kablu jak i w palmie,wyginałem kabel na wiele sposobów by wykluczyć jego usterke,resetowałem palma wielokrotnie,i nic! Przeinstalowałem nawet AS.