Witam. Rozumiem, że wgrywając odpowiedni ROM, mam już zainstalowany system, tak? Sorki, nie jestem na tyle w tym zaawansowany, ale jednak nie mogę się zgodzić z tym z dwóch powodów. Pierwszym jest fakt, iż zgubiłem kilka plików. Zmieniając ROM z 1.00.03 na 1.10 system nie chciał już wstać, wisząc na logowaniu. Przywróciłem więc nowo ściągnięty ROM w wersji 1.00.03 i wgrywając go na 1.10 zgadnij co się ukazało... ten sam system z tymi samymi brakującymi plikami i tą samą Automapą, którą wgrywałem w momencie, kiedy pliki się pogubiły.
Drugi powód, to taki, że MS nigdy nie dodawał systemu za darmo. Dlaczego więc HP miałoby mieć preinstalowany system w ROM'ie i udostępniać go za frajer?
Pliki od kogoś ratują mnie bardzo, bo używając irdy mógłbym chociaż wgrać folder Activesync, dzięki któremu odzyskam komunikację z PC'tem.
Ponawiam także pytanie w jaki sposób instaluje się ten Pocket PC WM2003 na moim modelu?
O pliki mimo wszystko wciąż proszę, gdyż zależy mi na działaniu PDA. Dużo podróżuję autem i potrzebuję go jak prawej ręki.
Dla ciekawości nadmienię, iż pliki pogubiły się w momencie instalowania Automapy, podczas, gdy padła bateria. Współdzielenie pamięci operacyjnej z dyskową spowodowało utratę używanych plików, a więc plików activesync, bluetooth, część Automapy, zarządzanie zasilaniem i inne używane w tym czasie procesy...
Zostałem z grami, których wtedy nie używałem (za to teraz tylko to mogę uruchomić) i nic nie mogę przez to zrobić, dlatego proszę o pomoc kogoś, kto się na tym zna.
Pozdrawiam z nadzieją na jakiś pozytywny rezultat