Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x oraz 7/8.x/10
Pocket PC - ogólnie (WM Classic)
HP/Compaq
h19xx/h415x/h435x
ipaq 1940 problem z BT (nie dziełajet)
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
4 Odpowiedzi
751 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Jamirq
640
Sprzęt: bylo minelo
«
dnia:
Grudzień 29, 2007, 18:44:44 »
Witam,
Ostatnio zanotowałem dziwny problem z AM która przestała widzieć GPS na BT. Inne programy tez nie widziały GPSu. Wszedlem w ustawienia BT w systemie i niestety aplikacja nie dziala poprawnie. Zrobiłem HR i nadal jest problem. Chcac uzyskac nowe urzadzenie kliman New-Connnect ale nic sie nie dzieje. Dioda pali sie na niebiesko, ze BT jest wlaczony. Jednak nie jestem w stanie dodac nowego urzadzenia, nawet po HR.
Działa wyszukiwanie urzadzen w celu sparowania, ale kreator wykrywaia uslug juz nie.
Pomozcie....
«
Ostatnia zmiana: Grudzień 29, 2007, 19:04:51 wysłana przez Jamirq
»
Nameless
1393
Sprzęt: iPod Touch, iPAQ 2210, Palm m515 i Nokia 6820
Odp: ipaq 1940 problem z BT (nie dziełajet)
«
Odpowiedź #1 dnia:
Grudzień 29, 2007, 20:45:00 »
A to urządzenie na pewno poprawnie działa? Próbowałeś z komputerem, albo innymi PPC? Czy możesz się połączyć normalnie z innymi urządzeniami na BT? Jeśli po HR nie przywracałeś systemu (jakiś backup) i próbowałeś na czystym systemie się połączyć to problem leży w tym odbiorniku GPS.
~..in a Rub-a-duB style..in a Rub-a-duB style..~
Jamirq
640
«
Odpowiedź #2 dnia:
Grudzień 29, 2007, 21:58:41 »
Po HR nie przywracam kopii zapasowej. GPS na pewno dziala poniewaz bez problemu laczy sie z telefonem i wspolpracuje z TomTom'em na Nokii E61.
Nameless
1393
Sprzęt: iPod Touch, iPAQ 2210, Palm m515 i Nokia 6820
«
Odpowiedź #3 dnia:
Grudzień 30, 2007, 11:40:20 »
A palmtop łączy się z innymi urządzeniami bez problemu? Zainstalowałeś poprawki sterowinka BT ze strony HP?
~..in a Rub-a-duB style..in a Rub-a-duB style..~
Jamirq
640
«
Odpowiedź #4 dnia:
Grudzień 30, 2007, 21:36:17 »
poprawka nie byla instalowana po HR, jednak oryginalnie jak kupilem HPka to nie byla wymagana do uruchomienia kreatora polaczen BT. Musialem ja zainstalowac do lacznosci z telefonem, bo kreator nie wykrywal uslug, ale samo urzadzenie bylo mozliwe do wyszukania. Dziwne, ze kreator parowan dzial poprawnie, a ten do uslug juz nie.
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »