Trochę przespałem narodziny
www.pdaclub.pl i wieszam psy na starej stronce, nie wiedząc, że bardziej zorientowani przenieśli się w klubowe klimaciki

Pozwalam sobie przekopiować posta o problemach z konfiguracją GPRS, która jak widać nie dotyczy tylko mnie..
...za Chiny nie mogę odpalić netu na 1915+se 68i przez irdę w erze. Wszystko ustawiam po bożemu, wpisuje nawet DNS-y, stringi inicjujące, wiszę godzinami na lini obsługi klienta ery i nic. Wywaliłem nawet nakładkę spolszczającą bo myślałem, że to ona miesza, próbowałem zestawić połączenie na gołym palmtopie po hard resecie i nic Jednym słowem dramat. Widać, że palmtop się loguje i wysyła dane, ale nic nie ściąga, widać to po rozłączeniu sesji GPRS, raport na wyświetlaczu telefonu jest zawsze systemu: xxxx bajtów wysłano, 0 (!) bajtów odebrano... Internet Explorer wywala komunikat, że nie znaleziono strony, co jest całkiem logiczne Pani w erze przyznała rozbrajająco szczerze, że czasami tak się dzieje i już

Ale czego się spodziewać skoro pani prosiła mnie o wyłączenie firewall-a i zmianę poziomu zabezpieczeń (sic!). Zaczynam się obawiać, że to jakiś bug serii 19**

Pytanie do innych posiadaczy małych ipaczków, czy u Was z GPRS-em wszystko jest OK Miał ktoś podobne objawy???
BTW. InterWrite 7.3 z łatką jest spoko, Literat, Twój pliczek MS Readera śmiga, aż miło i jest "całkowicie po polsku". Jeszcze raz wielkie DZIĘKI