TomTom a HP iPAQ rx1950

• 2 Odpowiedzi
  • 763 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline kielbu

• 12
  • Sprzęt: HP iPAQ rx1950
TomTom a HP iPAQ rx1950
« dnia: Kwiecień 23, 2007, 10:51:19 »
Mam takie pytanie,posiadam zestaw HP iPAQ rx1950 Navigator z zainstalowana seryjnie mapa ViaMicheli.  Chcialem jednak zainstalowac inna nawigacje i udalo sie bez problemu,obecnie zasuwam na tomtom 6 i wszystko jest OK.  Do rzeczy: Jak wloze palmtopa w oryginalna stacje dokujaca w samochodzie,automatycznie odpala mi sie ViaMichelin, na dole stacji zapala sie niebieska dioda informujaca ze system GPS dziala, wszystkie komunikaty plyna przez wbudowany glosnik w "matce".  Moje pytanie jest takie,chcialbym aby to wszystko dzialalo kiedy odpalam tomtoma bo obecnie wykrywa mi GPSa ale dioda i glosnik juz nie dzialaja.  Problem lezy w jakis plikach badz sterownikach ale nie wiem gdzie zaczac szukac.  Moze ktos juz mial podobny przypadek z innym urzadzeniem i wie jak zaradzic w mojej sprawie.  Z gory dziekuje za pomoc
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 24, 2007, 14:23:25 wysłana przez kielbu »

*

Offline AMi

• 1763
  • Sprzęt: Nokia 7110
Odp: Jak to zrobić?
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 23, 2007, 19:38:51 »
Tak, ViaMichelin mapę Polski ma symboliczną :)
A co do Twojego problemu:
Co na ten temat producent tomtoma? Zwracałeś się do supportu/wsparcia? Na pewno pomogą, TomTom słynie ze świetnego wsparcia dla klientów, którzy kupili  produkty TT.
BTW, popraw tytuł, bo z treścią posta nie koresponduje. Wręcz przeciwnie  ;D
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 23, 2007, 20:48:22 wysłana przez AMi »

*

Offline kielbu

• 12
  • Sprzęt: HP iPAQ rx1950
Odp: TomTom a HP iPAQ rx1950
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 24, 2007, 14:25:18 »
Nie pomyslalem o tym, zaraz sprobuje, a co do tytulu to byl celowy ale juz zmienilem,dzieki kolezko za rade  :)