Witam wszystkich

Jestem nowym uzytkownikiem... nowym i tu

i w przyszlosci moze uzytkownikiem palmtopika

Przeczytalem juz wiele watkow na tym forum o interesujacych mnie modelach ale... postanowilem sam sie o pare spraw spytac

1. Szukam czegos malego i NIEDROGIEGO jako ze na poczatek bog wie jaki kombajn nie jest mi potrzebny.....
2. Zastanawialem sie do tej pory na modelem 3630 ale po 1 jest on dosc duzy, po drugie ma tylko 32MB Ramu a wiem ze bede potrzebowal wiecej wiec musialbym dokupic plecki przez ktore jego wymiary duzo by urosly

3. Ostatnio zaczalem sie zastanawiac nad tymi Ipaq z nowej serii 19xx... konkretnie nad 1915 i 1930...
No i teraz pojawiaja sie pierwsze watpliwosci.... 1915 ma podobno DUZO lepszy ekran niz jego starszy brat... na oczy nie widzialem ale wyczytalem to na forum wiec tu pojawia sie moja obawa.... czy naprawde roznica jest az tak wielka?
W sumie modele te od siebie nie roznia sie jakos znacznie, glownie chyba tym ze 15 nie ma SDIO.... z drugiej strony ja przynajmniej narazie nie planuje poza karta nic do niego podlaczac wiec... moze lepiej miec lepszy ekranik?
Jak to jest z tymi Ipaq... jakas rada od uzytkownikow?

Warto nie warto? Jak Wam sie spisuja?

Czy 16MB romu to nie za malo aby poprawnie dzialaly coponiektore programy?
4. Czy mozecie polecic cos jeszcze aby bylo male, mialo dobry wyswietlacz, bylo niedrogie no i mialo gniazdo kart?

Wiem ze duzo pytam ale.... nie znam sie i chcialbym dokonac w miare dobry wybor

Pozdrawiam
Maciek