HP rx1950 - dziwna sprawa

• 4 Odpowiedzi
  • 581 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Focuss

• 288
« dnia: Listopad 15, 2006, 10:39:16 »
Mam problem..... wczoraj przy robieniu sobie czegos w excelu jakis bladzis mialem i zrestartowalem sobie mojego pda... i teraz sie zrobila dziwna sprawa.....
Pda uruchamia sie normalnie laduje sie marchewka to jescze chodzi oki... po czym jest zwis... i juz nic nie dziala, ale jezeli robie reset i nie ma karty pamieci wlozonej to wszystko dzila oki, wpinam zaraz karte i wszystko dziala dobrze... ale nie moge restartowac z karta pamieci bo wtedy jest problem jakis?? jaka moze byc przyczyna i jak sobie z tym poraadzic? wczesniej nie mialem zadnych problemow z nim...

*

silentjob

« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 15, 2006, 11:41:21 »
Na początek pozbądź się spolszczenia, powinno w jakimś stopniu przywrócić stabilność pocketa :).

*

Offline Focuss

• 288
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 15, 2006, 13:14:30 »
aha... no tylko ze jak startuje bez karty to wszystko dziala ladnie i pieknie, po starrcie wkladam karte i wszystko smiga super.... wiec czy to napewno to?
wczesniej tzn do wczoraj bylo wszystko oki przy resecie z karta

*

silentjob

« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 15, 2006, 21:02:03 »
Masz poinstalowane jakieś dodatkowe aplikacje, może one powodują konflikt. No chyba że wina leży po stronie karty, wypróbuj czy działa w zewnętrznym czytniku kart.

*

Offline Focuss

• 288
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 15, 2006, 22:45:30 »
No juz doszedłem co to byl... strasznie dziwna sprawa... jakis problem z Outlookiem, przestawilem mu zeby nie zapisywal plkow na karcie, usunalem jego baze z karty i jescze raz na nowo dalemmu zeby robilarchiwum na niej i jest wszystko oki
 :)