HP iPAQ h4100series,model h4150, Windows CE 4.20 - POMOCY!!!

• 1 Odpowiedzi
  • 582 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Marzec 20, 2006, 19:10:43 »
witam,,,mam problem z pocked pc HP iPAQ h4100series,model h4150, Windows CE 4.20
Pamięć-ram 64mb
          -rom 32mb
           kartę zew. 1Gb
Procesor - Intel (R)PX A255
Język angielski
 Mianowicie, nie mogę zainstalować zadnego programu oferowanego m.in. z waszej strony jak również ze stron innych,,oferujących bezpłatne jak i płatane programy do Palmtopów,,,Posiadam w Palmtopie program do nawigacjiTomTom, a ostatnio udało mi się jakimś cudem oszukać system i ściągnąłem bardzo stary i angielski program Skype,,,i żeby z niego korzystać musiałem wkleić całą aplikację do folderu Program Files, bo inaczej nie chciał się odpalić,,,,jak inne,,,,próbowałem wszystkiego_ ściągnąłem Frameworka, Net Compact...., Macromedia, (owszem ściągnąłem) ale nie dało się zainstalować,,,,wszystko mam w aplikacjach na karcie zewnętrznej - gdy próbuje odpalić-program odpowiada,(,,,,is not a valid Pocked PC application..lub Run the application first,then open this file from within the application,,,,) nie mam pojącia co się dzieje,,,,chyba aż taki stary ten Palmtop nie jest???? Proszę o pomoc...

*

Offline angler22

• Redaktor
  • 4803
  • Sprzęt: Blow 50YBT, Goclever 5010, Wayteq X960, AM XL
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 20, 2006, 20:56:53 »
Przecież 4150 to posiadacz WM2003 (owszem - opartego na CE 4,20). Powinno na nim iść wszystko. Czy aby na pewno instalujesz programy z poziomu PC i przez Activesynca? Może po prostu kopiujesz program *.exe, który najpierw trzeba odpalić na PC, by się w Ipaqu zainstalował.